Deze kindertekeningen maken je gegarandeerd aan het lachen

Kinderen zijn op zoveel manieren geweldig in tegenstelling tot ons volwassenen. Kinderen zijn nieuwsgierig, eerlijk, grappig en onverschrokken. Ze missen de sociale filters die wij volwassenen hebben, wat leidt tot gênante en hilarische situaties.

Tekeningen van kinderen

Kindertekeningen geven ons inzicht in hoe zij de wereld waarnemen. Combineer dat met een kunstzinnige geest die nog ‘in ontwikkeling is’ en de resultaten zijn vaak lachwekkend. We hebben een lijst gemaakt met de grappigste kindertekeningen die wij konden vinden.

De foto’s zijn afkomstig van Family Days, waar ouders de ‘kunstwerken’ van hun kinderen delen met het grote publiek, en de resultaten liegen er niet om. Moest jij erom lachen? Wij in ieder geval wel!

1. “Mijn dochter tekende mij onder de douche

2. “Mijn vijfjarige tekende deze prachtige kerstkaart voor onze buren!”

3. “Onze dochter tekende haar vader links en ik rechts”

4. “Mijn dochter tekende ons die aan het paardrijden waren”

5. “Mijn zoon moest een foto van zijn familie maken toen hij nog op de crèche zat”

6. “Mijn dochter tekende deze ‘snelle schets’ van de kerstman”

7. “Toen mijn dochter zeven was, tekende ze een heteluchtballon”

Heb jij ook zo hard moeten lachen om deze ingenieuze tekeningen van kinderen? Wij in ieder geval wel. Deel dit artikel met al je vrienden en familie op Facebook om ze aan het lachen te maken. Tot die tijd zullen wij op zoek gaan naar de grappigste/meest spraakmakende content op het internet.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven