Deze Ex-ajacied is veroordeeld tot celstraf wegens bedreigen Mark Rutte

Ex-ajacied Bryan Roy moet op de blaren zitten. Hij is namelijk veroordeeld tot een taakstraf van maar liefst 80 uur, maar ook een voorwaardelijke gevangenisstraf van 4 weken. Dit komt omdat hij Mark Rutte heeft bedreigd. 

Bedreiging

Hij deed dit via twitter. Bryan Roy reageerde op een tweet naar Mark Rutte: “We helpen Mark met zijn geheugen wat hij moet doen. Aftreden van Rutte”, waarop Bryan antwoordde: “Headshot krijgtie straks.” 

Tijdens de zaak nam Bryan geen afstand van zijn dreigement. “Ik vecht voor de kinderen op deze aardbodem die misbruikt, verhandeld en mishandeld worden”, zegt Bryan. Rutte maakt volgens Bryan deel uit van wereldleiders die de bevolking willen verkleinen naar maximaal vijf miljoen bewoners. Daar wordt dit virus voor ingezet.

De officier van justitie vond dat er sprake was van bedreiging, en zeker omdat Bryan een account heeft met 11.000 volgers. Daarom krijgt Bryan een taakstraf van 80 uur en een celstraf van 4 weken. Vind jij deze straf terecht? Laat het ons weten in de reacties.

Benieuwd naar eerdere interviews met Bryan? Bekijk die dan hieronder:

YouTube video player

Laat een reactie achter

Scroll naar boven