Deze eenvoudige truc voorkomt dat je ooit nog een snelheidsboete krijgt

Elk jaar zijn er duizenden mensen die de dupe zijn van snelheidsboetes – een groot aantal hiervan worden betrapt door flitspalen. Maar wist je dat er een manier is om de hoge boetes die komen door te snel rijden te voorkomen?

Online site, Flitsmeister.dk, heeft een truc bedacht die ervoor zorgt dat je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je betrapt wordt op te snel rijden!

Het is absoluut briljant. Het beste van alles is dat de methode overal werkt, in elk land ter wereld.

Hier lees je hoe je de snelheidsboetes slim kan vermijden:

1. Bekijk de borden op de weg die je de snelheidslimiet laat zien. Het aangegeven nummer is de maximale snelheid die je mag rijden. Of je nu te voet, met de fiets of met de auto bent.

2. Probeer de snelheidsmeter van je auto te vinden. Je vindt hem normaal gesproken ergens voor de bestuurdersstoel, op het dashboard. Het heeft een pijl die naar het cijfer wijst dat de snelheid van de auto weergeeft. Bij nieuwere auto’s wordt de snelheid soms digitaal weergegeven, met cijfers.

3. Dit laatste punt is het moeilijkst. Pas je snelheid aan op basis van het nummer op het verkeersbord (stap1). De politie kan je geen boete geven als je niet over dit nummer rijdt.

Vreemd genoeg zijn er verrassend genoeg te weinig mensen die zich bewust zijn van deze simpele, maar geniale truc. En het beste van alles: als je je eraan houdt, hoef je nooit meer een snelheidsboete te betalen. Nog beter – de weg wordt voor iedereen veel veiliger!

Deel deze slimme truc met iedereen die je kent, zodat ze er ook van leren!