Deze 5-jarige beste vrienden namen hetzelfde kapsel zodat ze hun leraar konden ‘verwarren’

Denk aan je beste vriend. Wil je niet net zoals zij zijn? Of heb je het gevoel dat ze precies zoals jij zijn? Als je goede vrienden met iemand bent, heb je het gevoel dat je de coolste persoon ter wereld hebt gevonden, die echt van je houdt en je respecteert.

We zijn allemaal beïnvloed door onze beste vrienden en willen dat onze stijl de die van hen weerspiegelt. Sommige vrienden gaan samen winkelen en er zijn veel andere manieren waarop we kunnen laten zien dat we onze beste vriend(in) waarderen. Onthoud: “imitatie is de oprechtste vorm van vleierij.”

Deze 5-jarige beste vrienden namen hetzelfde kapsel zodat ze hun leraar konden 'verwarren'

Ontmoet 5-jarige beste vrienden wiens lieve vriendschap de internetwereld stormenderhand hebben veroverd. Jax is de zoon van Lydia Rosebush. Hij suggereerde aan zijn beste vriend dat ze hetzelfde kapsel zouden nemen, zodat als ze in de klas zaten, ze de leraar niet uit elkaar konden houden.

Hier is een foto van de twee grapjassen:

This morning Jax and I were discussing his wild hair. I told him that he needed a haircut this weekend. He said that…

Geplaatst door Lydia Stith Rosebush op Vrijdag 24 februari 2017

Lydia’s Facebook-bericht luidt: “Vanmorgen bespraken Jax en ik zijn wilde haar. Ik vertelde hem dat hij dit weekend een knipbeurt nodig had. Hij zei dat hij zijn hoofd geschoren wilde hebben, zodat hij op zijn vriend Reddy kon lijken. Hij zei dat hij niet kon wachten om maandag naar school te gaan met zijn haar zoals dat van Reddy, zodat zijn leraar ze niet uit elkaar zou kunnen houden. Hij dacht dat het zo hilarisch zou zijn om zijn leraar met hetzelfde kapsel te verwarren. “

Als dit geen bewijs is dat haat en vooroordelen iets is dat wordt geleerd, weet ik niet wat het wel is. Het enige verschil dat Jax in de twee ziet, is hun haar. ”