Details: Dit is waarom Gordon gedumpt is

Shocking: Gaan Gordon en Gavin het weer proberen!?

Gisteren was een vervelende dag voor Gordon, die bekendmaakte dat zijn relatie met de 31-jarige Gavin op de klippen was gelopen.

Gordon en Gavin zijn in totaal ongeveer drie maanden samen geweest. Binnen die tijd gingen ze ontzettend snel, waarbij zelfs een trouwerij werd gepland.

Daar geloofde de familie van de Nederlandse zanger totaal niet in. Zo meldde zijn broer dat zijn Gordon aandachtsgeil is. Zijn hele familie zou gek van hem worden.

Relatie afgelopen

Enfin, de televisiemiljonair vloog afgelopen weekend naar Melbourne om zijn geliefde te zien. Een dag later keerde hij echter alweer terug naar Dubai.

Weekblad Prive meldde trouble in paradise en had het bij het rechte eind. De relatie is nu echter helemaal voorbij. Nu is de vraag wat er gebeurd is.

Details: Dit is waarom Gordon gedumpt is

Yvonne Coldeweijer

Gordon zit er helemaal doorheen en wil vrijwel nergens op reageren. Er is echter een iemand die hij wel wilde spreken en dat is niemand minder dan Yvonne Coldeweijer.

”Hij vertelde me dat hij ontzettend bang is voor de reacties, omdat veel mensen kritiek hebben geuit op het feit dat hij zo snel ging in de relatie en binnen twee maanden al verloofd was. Gordon schaamt zichzelf heel erg dat alles nu voorbij is.”

Gordon gedumpt

De vraag waarop iedereen een antwoord wil hebben, is wie nu precies wie aan de kant gezet heeft. Yvonne weet het, maar heeft een goede band met Goor en wil niet teveel onthullen.

Wel maakt ze bekend dat Gordon gedumpt is door Gavin.

‘Iets heel explosiefs’

Verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard denkt dat er ‘iets heel explosiefs’ gebeurd is in Melbourne. Het kan dat je dan gedumpt wordt.”

”Je weet niet wat daar gebeurd is. We moeten afwachten wat Gordon daarover vertelt, maar het is zielig voor beiden. Heel sneu.”

Luuk Ikink valt het op dat veel mensen het ontzettend zielig vinden voor de Nederlandse zanger. ”Hij heeft gezegd dat hij jarenlang eenzaam is geweest en dat is nu voorbij. Dat dat nu geklapt is, is heel erg verdrietig voor hem.”

Hij zit nu in Dubai huilend op een kleedje op de bank en de airco aan, want daar is het heel warm. Hij schaamt zich en ik vind het heel zielig, want hij is bang voor wat wij zeggen.”

In ieder geval heeft Gordon tegen Yvonne verteld dat hij terugkomt naar Nederland. Niet permanent, maar om deze klap te verwerken.

Bejaarde ex

Er gaan inmiddels flink veel geruchten dat Gavin geen oprecht persoon is, die gebruik heeft gemaakt van de eenzaamheid en naïviteit van Gordon.

RTL Boulevard heeft onderzoek gedaan en kwam uit bij de inmiddels  71-jarige ex van Gavin. Danny Vadasz was 62 jaar toen hij een relatie kreeg met de toen 21-jarige Gavin.

Details: Gordon gedumpt door 'explosief voorval'

Experts denken dat Gavin gewoon gek is op avontuurtjes met oudere mannen, gebruik maakt van hun financiele situatie om daarna weer verder te trekken.

Scroll naar boven