Dennis Schouten vlucht naar buitenland

Dennis Schouten vlucht naar buitenland

Dennis Schouten verkeert in enorme problemen. Het is zo schrijnend, dat hij na de Roddelpraat-uitzending van vandaag naar het buitenland vlucht: “Er stonden pedo-hunters voor de deur.”

Neergestoken

Schouten werd afgelopen vrijdag in zijn gezicht gestoken. Dat gebeurde in een bar in Enschede. Dennis deed aangifte van zware mishandeling. Afgelopen maandag deed hij opnieuw aangifte. Dit keer tegen zijn ex-vriendin Natasja Dragic.

Volgens Dennis beschadigt zijn hem al enkele maanden via ‘alle vormen van het internet’. De presentator stelt bedreigd te worden door alle ‘leugens’ die Dragic over hem de wereld in geholpen heeft.

Minderjarigen

Dragic beweert dat ze met Dennis samen was toen ze nog minderjarig was. Ze nam hier zelfs een video over op en zette die online. Natasja waarschuwde andere jonge vrouwen vervolgens om op te passen voor ‘dit soort zielige, oude ventjes’.

Pedohunters

Maar het is nog erger geworden, want er circuleren screenshots waaruit blijkt dat Dennis minderjarige meisjes bij hem uitnodigt. Schouten noemt dit ‘knip- en plakwerk’. Desondanks beweert hij bezoek te hebben gehad van ‘pedohunters’. Hij voelt zich niet veilig meer in zijn woning en vertrekt daarom naar het buitenland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dennis Schouten (@dennis_schouten95)

Reactie Dragic

Natasja Dragic heeft al gereageerd. Op instagram schrijft ze dat Dennis liegt. Ze heeft daarom besloten aangifte tegen hem te doen en doet een oproep aan de politie: “Doe alsjeblieft je werk. Dit kan zo niet langer.”Dennis Schouten vlucht naar buitenland

Dennis Schouten vlucht naar buitenland

 

Scroll naar boven