‘Demonische hond’ wint de harten van het internet na goudeerlijke adoptie oproep

hond adopteren

Een goudeerlijke adoptie post voor een ‘man-hatende, dieren-hatende, kinderen-hatende’ hond verovert de harten van veel mensen op het internet. Niet per se omdat ze interesse hebben in het adopteren van de hond, maar door de hilarische post die haar baasje gemaakt heeft.

De op het eerste gezicht schattige Chihuahua richt al langere tijd een ravage aan in het huis van zijn baasje. In een bericht wat eerder op Facebook verscheen zei Tyfanee Fortuna dat ze de afgelopen maanden meerdere malen heeft geprobeerd om Prancer ter adoptie te stellen. Ze kon echter nooit de eerlijke bewoording vinden om haar hond te omschrijven zonder ‘onsmakelijk’ te klinken.

Adoptie hond

Het facebookbericht waarin ze haar hond ter adoptie stelde begon dan ook zo:

‘Er is niet een erg grote markt voor neurotische, mensenhatende, dieren- en kinderen hatende hond die ook nog eens op een ‘gremlin’ lijkt. Maar ik geloof nog steeds dat er iemand is voor Prancer. Mijn familie en ik zijn moe. Elke dag leven we in angst voor deze demonische Chihuahua die bij ons in huis leeft,’ schreef ze.

Facebook: Tyfanee Fortuna

Ze vertelde dat toen ze Prencer in huis namen, er een boterham met spek, ei en kaas bij hem in de bench waren gestopt. ‘Ik had eigenlijk al op dat moment moeten weten dat deze hond een probleem zou gaan worden. Haar vorige baasje behandelde hem als een mens en nam hem nooit mee naar buiten om andere honden of mensen te ontmoeten.’

‘Ik ben er op dit moment van overtuigd dat hij geen echte hond is, maar meer als een getraumatiseerd Victoriaans kind dat nu rondspookt in ons thuis,’gaat ze verder.

Inmiddels is het bericht al meer dan 260.000 keer geliked, waarbij de meeste mensen Fortuna prijzen voor de grappige post die ze plaatste. Omdat hij eerder bij een oudere dame woonde, is het logisch dat Prancer tegenover vrouwen erg beschermend is. Het probleem is dat hij ook een hekel heeft aan mannen.

‘Hij haat mannen meer dan vrouwen, en dat zegt veel. Als je een man hebt, doe dan geen moeite om te solliciteren, tenzij je hem haat. Hij hecht zich aan een vrouw / vrouwen en neemt zijn taak van bescherming serieus. Hij biedt betere bescherming dan Fort-nox ’, grapt Fortuna.

Facebook: Tyfanee Fortuna

Ben je nog steeds geïntrigeerd? Wat blijkt, Prancer bezit ook veel goede eigenschappen. Om te beginnen zegt Fortuna dat hij ongelooflijk loyaal is. Wat gezelschap betreft, je zult nooit meer alleen zijn. Hij houdt van autoritten, hij is zindelijk, hij kent een paar basiscommando’s, hij is stil en niet-destructief als hij alleen thuis wordt gelaten.

Het gehele bericht kun je hier lezen:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven