Deelnemer The Bachelorette doet boekje open: ”Het is allemaal nep”

Deelnemer The Bachelorette doet boekje open: ''Het is allemaal nep''

De laatste weken verschijnen er steeds meer berichten over de echtheid van televisieprogramma’s. Eerst werd er getwijfeld aan First Dates, waarna er steeds meer programma’s volgden.

Recent meldden wij dat er ook werd getwijfeld aan Steenrijk, Straatarm. De reden hiervoor is dat boze familieleden van een arme familie zich meldden en een boekje opendeden over een vader.

Vanmorgen vond het juicekanaal Reality.FBI uit dat een ‘steenrijke familie’ zichzelf ook verhuurt als acteurs. Dat komt de geloofwaardigheid van een dergelijk programma niet ten goede.

The Bachelorette

En nu is er weer iets aan de hand in showbizzland. Het goedbekeken programma The Bachelorette kwam gisteren tot een einde. Sylvia Geersen zocht de afgelopen weken naar liefde en meerdere mannen probeerden haar hart te veroveren. Samé en Joris bleven over en nu doet eerstgenoemde een boekje open.

Televisiekijkers zaten gisteren op het puntje van hun stoel. Zou Sylvia kiezen voor Joris, die al in de allereerste aflevering een ‘first impression-roos’ in de wacht sleepte, of kiest ze toch voor Samé?

Sylvia kiest

Sylvia is heel erg onder de indruk van Samé, maar kiest uiteindelijk toch maar voor Joris. ”Ik moet je laten gaan. Ik heb een waanzinnig avontuur met je beleefd en je hebt echt mijn hart geraakt en dat pakt niemand me meer af”, zo zei Sylvia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Samen met Joris vertrekt ze uiteindelijk. Of ze nog samen zijn wordt volgende week pas duidelijk, wanneer de reünie op de planning staat.

Samé doet boekje open

Samé kan het vermoedelijk niet verkroppen dat hij niet is gekozen en heeft via TikTok een filmpje verspreid waarin hij de echtheid van het programma aankaart. Volgens Samé is het allemaal doorgestoken kaart en worden kijkers gewoon in de maling genomen.

Hij zou bijvoorbeeld ”berichten via WhatsApp hebben gekregen met tekst die hij moest zeggen”, zo vertelt iemand de de TikTok-video live heeft gekeken.

Volgens Samé heeft hij overigens niet naar de productie geluisterd en de teksten niet overgenomen. Samé is namelijk niet zo.

Deelnemer The Bachelorette doet boekje open: ''Het is allemaal nep''

Scroll naar boven