Deelneemster Roos uit het programma De Bachelor heeft op YouTube flink uitgehaald naar Tony Junior. Zo zou hij na de opnames van de uitzendingen vrijwel alleen maar op zijn telefoon hebben gezeten, zegt ze tegen RUMAG.

Uitspraken in YouTube serie

“Voor mij was er wel een Tony voor en een Tony achter de camera. Ten eerste vind ik dat hij best wel tegen ons praat alsof hij meester is van groep 3”, aldus Roos. Ook vindt ze dat Bachelor Tony zich niet helemaal heeft gegeven tijdens de uitzendingen.

“We hebben dan dates en die duren misschien drie kwartier ofzo. Hij heeft bijvoorbeeld wel een telefoon en wij allemaal niet. Zodra die dates klaar zijn, pakt hij gelijk zijn telefoon. Dan denk ik: blijf effe erin. Terwijl hij aangeeft dat hij niet van iemand houdt die veel met Instagram bezig is. En de seconde dat de date afgelopen is dan gaat hij gelijk op Instagram.”

BEKIJK OOK  Nikke Plessen woest over winkelsluiting (én op de Albert Heijn)

Ook doet ze een andere opmerkelijke uitspraak over Tony en één van haar vriendinnen. Tijdens de opnames ging een vriendin van Roos hem volgen op Instagram: “En wat gebeurt er? Hij gaat haar terugvolgen! Ik denk: je bent daar de liefde van je leven aan het zoeken. Waarom moet je haar terug toevoegen?”


Like it? Share with your friends!