Declan (22) ziet op de babyfoon hoe zijn vrouw word genomen door zijn vader

Een verbouweerde man uit Wales claimt dat hij zijn vrouw zag vreemdgaan met zijn vader, toen hij op de babyfoon keek.

Een verbouweerde man uit Wales claimt dat hij zijn vrouw zag vreemdgaan met zijn vader, toen hij op de babyfoon keek.

De 22-jarige Declan Fuller was tot voor kort getrouwd met de eveneens 22-jarige Stephanie. Samen hebben ze een kindje van twee jaar. Het dochtertje heeft Willow.

In september vorig jaar besloot het koppel om de 44-jarige Darren, de vader van Declan, in huis te nemen. Dat bleek een cruciale vergissing, want Darren begint een affaire met Stephanie.

Maandenlang houden de twee hun stiekeme relatie verborgen voor Declan, die ondertussen denkt dat hij een fijne relatie heeft met Stephanie.

Babyfoon

Maar zoals altijd, komt de waarheid toch een keertje naar boven. In een interview met The Sun vertelt Declan hoe hij er op een dag achter kwam.

”Ik was op mijn werk, terwijl mijn vrouw en mijn vader thuis waren. In de pauze keek ik op de babyfoon via mijn telefoon. Ik zag nog net mijn vrouw de slaapkamer van Willow binnenlopen. Maar ze was niet alleen, want mijn vader volgde haar.”

”Wat er daarna volgde, zal ik nooit meer kunnen vergeten. Ik heb gezien hoe ze de liefde met elkaar bedreven. Ik zal niet ontkennen dat ik erover heb nagedacht ze allebei om het leven te brengen. Als ik mijn hersens niet had gebruikt had hij (Darren) nu tussen zes planken gelegen.”

Ontkennen

Als Declan naar huis gaat, confronteert hij de twee met de beelden. Zowel Stephanie als Darren ontkent dat er iets gebeurd is. Ze zouden alleen naar The Simpsons hebben gekeken.”

Declan, die ontzettend verdrietig is, besluit direct de scheidingspapieren aan te vragen. Hij verlaat de woning en laat zijn (ex-vrouw) en zijn vader daar achter.

Stephanie is inmiddels samen met Darren. Tegen The Sun zegt ze dat ze Declan nooit heeft bedrogen. ”Ik deed het pas met Darren, een week nadat Declan weg was gegaan.”

Zwanger

Om het verhaal nog gekker te maken: Stephanie is inmiddels zwanger van een tweeling. Darren is de vader. Declan vindt het erg voor de toekomstige kinderen.

”Ze komen in een gebroken familie terecht.” Declan heeft geen contact meer met zijn vader, terwijl hij ook niet meer met Stephanie wil praten. De twee hebben echter wel een dochtertje samen. ”Het is moeilijk, maar ik ben beter af zonder het contact met hen.”

In de tussentijd heeft zijn ex een niet zo’n prettig berichtje op Facebook gezet:

Scroll naar boven