Debby (42) rouwt om haar man, maar wordt geconfronteerd met duister geheim

Debby (42) rouwt om haar man, maar wordt geconfronteerd met duister geheim

De 42-jarige Debby uit Sint Pacras (Noord-Holland) verloor haar man recentelijk. Hij overleed op pas 48-jarige leeftijd aan een hersenbloeding. Tijd om te rouwen had Debby niet. Na zijn dood kwam ze op vreselijke wijze achter een duister geheim.

Ze had naar eigen zeggen al langer het gevoel dat er iets niet in de haak was, maar kon haar vinger niet op de zere plek leggen. ”Hij leefde ongezond en had veel stress.”

Online gokken

Een telefoontje van haar zwager maakte een einde aan alle onduidelijkheid. ”Hij had bij bekenden leningen gevraagd en had een enorm bedrag openstaan. Mijn man had dus een verschrikkelijke gokverslaving waar ik nooit iets van gemerkt heb. Hij deed het stiekem online op zijn telefoon of op een oude laptop waar ik niet aan mocht zitten. Dat was voor mij een enorme schok.”

”Ons huwelijk was altijd op basis van vertrouwen, eerlijkheid duurt het langst”, zegt Debby. ”Hij was accountant, een betrouwbare goedzak. Ik vertrouwde hem met onze geldzaken. Ik denk dat hij het wilde oplossen, hij heeft dit nooit zo gewild, maar die kans heeft hij niet meer gekregen.”

125.000 euro

Doordat Debby en haar man getrouwd waren, wordt ze uiteindelijk aansprakelijk gesteld voor in totaal 125.000 euro. De overwaarde van hun woning moet gebruikt worden zodat schuldeisers betaald kunnen worden. Vrienden grijpen in en beginnen een crowdfunding.

Via de website Doneer voor Debby. Het ongelooflijke gebeurt: binnen twee weken is de volledige som van 125.000 euro binnen. Dat is mede te danken aan een anoniem persoon die 50.000 euro doneert.

Dankbaar

Debby is alle donateurs enorm dankbaar. Het is voor iedereen op dit moment moeilijk met de hoge energieprijzen en de dure boodschappen. Dat ze dan toch willen doneren en ons willen helpen, dat is echt fantastisch.”

Scroll naar boven