Veel dochters delen een speciale relatie met hun vaders. Dit is niet anders voor het meisje in dit specifieke verhaal, alleen haar vader is dood.

En ze heeft hem nooit ontmoet.

Mikayla is een 8-jarig meisje dat bij haar moeder in New Jersey, VS woont.

Ze heeft haar vader nooit ontmoet. Hij diende als een politieagent, maar werd gedood voordat Mikayla werd geboren toen hij werd aangereden door een dronken bestuurder.

Op een avond gingen Mikayla en haar moeder naar een Italiaans restaurant in Helmetta, bekend als Villa Borghese.

Politieman Joseph Quinn was er ook om te eten.

Pas toen het tijd was om zijn eten te betalen, kreeg Joseph van de serveerster te horen dat zijn maaltijd al was betaald.

Joseph vroeg de serveerster wie zijn welwillende weldoener was, maar ze weigerde te zeggen – de persoon wilde anoniem blijven.

Omdat Joseph echter zowel nieuwsgierig was als een politieagent in hart en nieren, besloot hij zijn eigen onderzoek te starten om de schuldige te vinden.

Na een tijdje besefte hij dat het Mikayla was.

Toen hij de reden voor haar vrijgevigheid hoorde, was hij zo ontroerd dat hij iets leuks wilde doen.

Hoewel ze haar eigen vader nooit heeft ontmoet, had Mikayla altijd respect gehad en keek ze op naar agenten die elke dag hun leven riskeren om de wereld veiliger te maken.

Joseph besloot een verzameling te starten om te helpen betalen voor Mikalya’s schoolopleiding.

Vandaag staat het bedrag op iets meer dan $ 15.000 – een echt fantastische manier om dank aan een klein meisje met vriendelijkheid in haar hart te bieden.

Je kunt hieronder een interview met Mikalya bekijken:

Help ons het verhaal van dit geweldige verhaal te verspreiden door het artikel op Facebook te delen! Laten we onze jongens samen in het blauw ondersteunen.

Bron: Chasing News

Wat vind jij? Reageer hieronder