90% van alle vrouwen is het met elkaar eens: dit is de perfecte lengte

ideale lengte voor vrouwen

Mannen, het antwoord op de vraag die jullie lang bezig heeft gehouden – hoe groot is ideaal? – is nu onthuld door recent wetenschappelijk onderzoek. Echter, de bevindingen zouden voor sommigen teleurstellend kunnen zijn. Lees verder om achter het antwoord te komen.

De Studie

Het onderzoek is uitgevoerd door een team van deskundigen van de Universiteit van New Mexico en de Universiteit van Californië. Ze hebben 75 vrouwen gevraagd om hun voorkeur te geven uit een selectie van drieëndertig 3-D modellen van erecties in diverse groottes. De uitkomsten waren verrassend. Want wat is de perfecte lengte?

De Uitslag

Voor degenen onder jullie die benieuwd zijn naar de ideale grootte van een erectie, het antwoord uit het onderzoek is duidelijk. Na evaluatie van de voorkeuren van 75 vrouwen, variërend van 18 tot 65 jaar, is gebleken dat de perfecte lengte 16,3 centimeter bedraagt. Het is onzeker of dit nieuws als positief of negatief wordt ervaren, maar het lijkt erop dat als een vrouw zegt dat grootte niet uitmaakt, dit niet altijd waar hoeft te zijn.

ideale lengte voor vrouwen

De perfecte lengte

Het onderzoek toonde aan dat vrouwen verschillende groottes prefereren afhankelijk van de context, zoals bij vluchtige ontmoetingen of in langdurige relaties. Tijdens toevallige seksuele contacten bleek grootte een grotere rol te spelen, met een voorkeur voor ongeveer 16,2 centimeter. Voor langere relaties was een lengte van 16 centimeter en een omtrek van 12,1 centimeter voldoende. Voor diegenen die zich afvragen wat de gemiddelde grootte is, de standaardmaat voor erecties ligt op 13,2 bij 11,6 centimeter.

ideale lengte voor vrouwen

Conclusie

Mannen, mochten jullie je zorgen maken over jullie afmetingen en of deze adequaat zijn voor jullie partners, wees gerustgesteld dat uit vele studies blijkt dat vrouwen vaak niet veel belang hechten aan de grootte van hun partner’s mannelijkheid. Bovendien, naast lengte is de omtrek van significant belang. Dus voor degenen die meten, zorg ervoor dat je dit correct doet!

Scroll naar boven