De meeste mensen kunnen deze eenvoudige wiskundesom niet oplossen – Weet jij het antwoord?

Af en toe is het goed om je hersenen uit te dagen. Achter de computer zitten op je werk of het rustig aan doen voor de tv, is een gebruikelijke routine – en daarom kan het handig zijn om van tijd tot tijd je hersenen een uitdaging te geven.

Hoofdsteden, biologie, grammatica en wiskunde zijn onderwerpen die mensen sneller vergeten wanneer ze ouder worden. Daarom dacht ik dat het leuk zou zijn om jullie uit te dagen om deze 2 wiskundige problemen op te lossen.

Nu zullen we zien hoeveel je nog weet van de wiskundelessen op school!
 
De meesten van ons kunnen eenvoudig optellen en aftrekken, zelfs als het meer dan 3 of 4 cijfers zijn. Het is iets in ons onderbewustzijn. Wanneer andere variabelen te pas komen, kan dit aanzienlijk moeilijker worden.

Je hebt 3 opties

Wat moet je als eerst oplossen? Wat is de gemakkelijkste manier om deze wiskundesom op te lossen? Kun je het uit je hoofd doen of heb je een papiertje nodig?

Nu is het tijd om te zien kijken wat je je nog herinnert van de wiskundelessen: het is belangrijk om precies te weten waar je moet beginnen om dit op te lossen. Om het je gemakkelijker te maken, geven we je 3 verschillende opties.

Succes!

Heb je het juiste antwoord gevonden?

Zorg ervoor dat je op de juiste plek bent begonnen – gewoon van links naar rechts de som oplossen kan je gemakkelijk in de war brengen.

Hieronder zullen we het juiste antwoord presenteren.

Maar kijk eerst nog eens goed!

Kortom, het juiste antwoord is 7! Deel dit met je vrienden en maak je klaar voor de tweede wiskundesom!

Of je kunt je revanche pakken, of je kunt het momentum vasthouden en beide problemen oplossen!

Kun je het antwoord vinden?

Is het jou gelukt?

Belangrijk, zoals ik al zei, is dat je op de juiste plek bent begonnen.

Hieronder ziet u het juiste antwoord.

Neem eerst nog even een kijkje!

Het juiste antwoord is 26.

Heb je tenminste een van de tests opgelost? Klik vervolgens op die deelknop en nodig je vrienden uit voor een leuke uitdaging vandaag!