De meest gevreesde voorspelling van de beroemde waarzegster Baba Vanga staat op het punt van uitkomen

De meest gevreesde voorspelling van de beroemde waarzegster Baba Vanga staat op het punt van uitkomen

De beroemde waarzegster Baba Vanga is al een tijdje niet meer onder ons. De Bulgaarse heeft echter een hoop voorspellingen gedaan voor de toekomst. In dit artikel gaan we dieper in op een voorspelling, welke door Europeanen gevreesd wordt.

Baba Vanga

Baba Vanga heeft voor volgend jaar een hoop voorspellingen gedaan. De wereld staat onder meer een economische recessie te wachten, en een m00rdaanslag.

Baba Vanga

Over de voorspellingen van volgend jaar kun je in dit artikel lezen, dat we vorige maand gepubliceerd hebben op onze site.

Baba werd geboren in 1911 en ondanks het feit dat ze sinds 1996 niet meer onder ons is, haalt ze jaarlijks de kranten met voorspellingen vanuit het hiernamaals.

Europa volledig islamitisch

De Bulgaarse voorspelt dat heel Europa tegen 2043 volledig islamitisch zal worden. En dat is toch wel een dingetje, want op het internet wordt gesproken van ‘de meest gevreesde’ voorspelling.

Mensen schijnen dat nog erger te vinden dan een aardbeving, een economische crisis of zelfs kernreactor die de lucht in gaat.

VS

Maar er is meer, want volgens VICE gaan de Verenigde Staten in het jaar 2066 de Italiaanse stad Rome belegeren. Hier is nog iets aparts aan; de VS gaan een ‘milieudestructor’ inzetten. In normale mensentaal: dit zal alles wat zich op zijn pad bevindt onmiddelijk bevriezen.

Bizar

Dit zijn nogal bizarre voorspellingen van Baba Vanga. Maar net zoals met alle voorspellingen, is het vrijwel onmogelijk om te verifiëren of ze dit ooit daadwerkelijk heeft gezegd.

De meest gevreesde voorspelling van de beroemde waarzegster Baba Vanga staat op het punt van uitkomen

Tornado

Toen Baba Vanga nog leefde, sprak ze openlijk over haar leven, dat naar eigen zeggen volledig veranderde toen ze als kind, uit het niets, door een tornado van de grond werd getild.

Ze werd gevonden na een lange zoektocht door getuigen die haar omschreven als ‘erg angstig. Haar ogen zouden bedekt geweest zijn met zand en stof.

Omdat haar familie slechts geld had voor een gedeeltelijke operatie, verloor Baba Vanga haar zicht. Ze was gezegend met de kracht om in de toekomst te kunnen kijken.

5079

Toen ze de aarde verliet, heeft ze voorspellingen nagelaten tot het jaar 5079. Waarom totdat jaar? Wel, Baba Vanga gelooft dat de wereld in dat jaar vergaat.

Veel van haar voorspellingen liggen nog in de toekomst. Volgens The Huffington Post denken veel van haar volgers dat zij onder meer het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, de tsunami in Thailand (2004) en het presidentschap van Barack Obama als eerst heeft voorspeld.

Maar goed, over twintig jaar is Europa dus compleet islamitisch. Europese leiders doen er in ieder geval alles aan, dat kan niet ontkend worden.

Scroll naar boven