De kassier stelde de man één vraag en weigerde vervolgens zijn geld over te maken

Iedereen weet dat het kerstseizoen het seizoen is om te geven – en helaas komen daar ook veel oplichters bij kijken.

Deze mensen jagen op hartgrondige mensen en proberen te profiteren van hun vrijgevigheid. Het is een schande, omdat de mensen waar zij op doelen alleen maar proberen te helpen.

Net als een opa uit Cincinnati, Ohio. Hij was klaar om meer dan $ 2000 uit te delen aan een totale vreemdeling. Maar gelukkig stapte een beschermengel binnen en hield hem net op tijd tegen.

Cecil Rodgers maakte zich op om kerstmis met zijn gezin door te brengen tot hij plotseling een telefoontje kreeg.

De man aan de andere kant beweerde zijn oudste kleinzoon te zijn.

“Een stem komt op en zegt: ‘Papaw, dit is je oudste kleinzoon. Ik zit in de problemen, ‘”vertelde Cecil aan WCPO News.

Cecil’s “kleinzoon ging verder met te zeggen dat hij een auto-ongeluk heeft gehad.

“Hij zei: ‘Ik sloeg de auto van een vrouw en ze was zeven maanden zwanger. En ze hebben me beschuldigd van dronken rijden en ik zit in de gevangenis, ‘”ging Cecil verder.

Vervolgens gaf Cecil’s “kleinzoon” de telefoon aan een “advocaat”.

De man zei dat hij Cecils ‘kleinzoon’ uit de gevangenis probeerde te krijgen. Maar hij kon het niet doen tenzij hij zo snel mogelijk borgtocht kreeg. Hij zei tegen Cecil dat hij $2300 moest krijgen en naar zijn plaatselijke Walmart moest gaan. Vanaf daar kon Cecil het geld overboeken naar een andere Walmart in de buurt van waar zijn “kleinzoon” in de gevangenis zat.

Natuurlijk wilde Cecil zijn kleinzoon helpen en deed wat hem werd gezegd. Hij ging rechtstreeks naar een geldautomaat en ging toen naar een Walmart om de overdracht te doen.

Maar gelukkig wachtte daar een beschermengel op hem. Wil jij weten wat er vervolgens gebeurde? Lees dan verder op de volgende pagina!