De Ikea gaat weer open

Een woordvoerder van Ikea heeft vertelt dat de woongigant haar deuren weer gaat openen voor klanten. Dit geldt voor klanten die bijvoorbeeld voor een keuken willen komen kijken. Dit kan nu op afspraak. Daarbij benadrukte hij dat winkelen op afspraak alleen mogelijk is met volledige inachtneming van alle corona maatregelen en een aparte gezondheidscheck.

Het winkelen is daarbij wel alleen toegestaan voor één persoon per keer, zonder uitzonderingen. “Dus ook niet voor kinderen en baby’s. Het winkelen op afspraak is uitsluitend bedoeld voor klanten die bijvoorbeeld behoefte hebben om een bank of bed uit te proberen.”

ikea

Ikea

Eerst besloot het Zweedse meubelgigant de winkels juist niet te openen voor winkelen op afspraak. Nadat de verruimingen onlangs bekend gemaakt werden besloot Ikea haar deuren toch te openen voor het publiek. Als je je bedenkt dat een gemiddelde Ikea winkel zo’n 25.000 m2 aan oppervlakte heeft, zal de hoeveelheid klanten die nu per winkel binnen mogen komen voelen als een pleister op een open wond.

De winkel zal de deuren op Dinsdag 16 maart weer openen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven