De glitter balzak is de nieuwste trend voor honden en waarom niet?

De glitter balzak zijn de nieuwste trend voor honden en waarom niet?

Hoe ver zou jij gaan om met je huisdier te pronken?

Sommige honden hebben hun eigen Instagram- en Facebook-pagina’s, anderen zijn gekleed met linten en strikken of gedragen in tassen.

Nu is er een nieuwe trend die voor veel kritiek zorgt, maar die door sommige mensen gebruikt wordt om te pronken met hun huisdier …

De nieuwste trend van hondenbezitters bestaat uit het bedekken van de meest gevoelige gebieden van hun honden met glitter.

Volgens Rare werd de trend voor het eerst geïntroduceerd bij het publiek door de Royal Paws Pet Salon, die snel afstand nam van de flitsende nieuwe behandeling.

glitterende balzak

“Ik dacht gewoon dat ik iedereen moest laten weten dat de nieuwste trend in creatieve verzorging glitter is“, luidt hun Facebook-bericht. “Weet alsjeblieft dat ik graag creatief bezig ben, maar dit soort dingen doe ik NIET. Dit is puur voor uw vermaak. ”

glitter ballen

Of je de stijl nu wel of niet waardeert, deze trend vormt geen bedreiging voor de gezondheid van een hond, als deze goed wordt uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van maïssiroop om de eetbare glitter aan te brengen, die de meeste uiteindelijk zullen aflikken.

Toch is het niet voor iedereen.

“Ik wil zo ver mogelijk van dit gebied van mijn hond vandaan blijven”, aldus Hayley Owen. “Hoezeer ik ook van hem hou, onze relatie is puur een sterke vriendschap en wil geen eetbare body paint op zijn balzak aanbrengen!”

Wat vind jij van deze nieuwe trend? Laat het ons weten in de comments op Facebook!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven