De garage van deze prachtige villa op Funda is niet voor kinderoogjes bestemd

De garage van deze prachtige villa op Funda is niet voor kinderogen bestemd

Funda! We houden ervan. En wij zijn natuurlijk niet de enige. Sommige mensen kijken online uren binnen bij woningen op Funda. En je komt wat tegen hoor. 

Funda

Dat varieert van modern ingerichte huizen, tot interieurs die rechtstreeks uit de jaren zestig of zeventig lijken te komen. In sommige woningen lijkt de tijd compleet stil te hebben gestaan.

Wat Funda zo uniek maakt in vergelijking met andere woonsites, is niet alleen de hoogwaardigheid van het beeldmateriaal.

Bezoekers zijn ook lyrisch over alle informatie die eventuele kopers over een woning kunnen vinden. Dat is echt ongekend nauwkeurig. Eigenlijk is het voor de zoekers nog nooit zo makkelijk geweest. En dat valt enorm te prijzen. Maar dat wordt ook gewaardeerd.

Inspiratie

Veel mensen niet op zoek naar een nieuwe woning, maar zijn de inrichting van hun eigen woning kotsbeu. Dan helpt het wanneer je ziet hoe andere mensen hun huis hebben ingericht.

Wat we persoonlijk ook erg mooi vinden, zijn ongewone details. Zo zagen we van de week een pareltje, die weliswaar erg prijzig was, maar wel over een eigen snackmuur beschikt.

Garage

Ook nu hebben we weer een schitterende villa gevonden, gelegen aan de Eikbosserweg in Hilversum. Het optrekje is nu te verkrijgen voor bijna 1,1 miljoen euro en beschikt over een wel heel bijzondere garage. En nee, het gaat hier niet over een donkere ruime waar vreemde dingen in gebeuren.

Sinterklaas en zwarte piet

Makelaar Jeroen Eylers omschrijft het tegen Hart van Nederland als volgt: ”Het souterrain is momenteel ingericht als bar, maar is ook voor andere doeleinden te gebruiken zoals een kantoorruimte.”

Maar zou het wellicht ook kunnen dienen als uitvalsbasis voor hulpsinterklazen en hulppieten? Sinterklaas is natuurlijk in Spanje, maar de hulpsinterklazen treffen zo te zien al voorbereidingen.

Op de foto’s zijn namelijk talloze pietenpakken, mantels en rode mijters te zijn. Het Boek van Sinterklaas ligt zelfs open en bloot op tafel.

De garage van deze prachtige villa op Funda is niet voor kinderogen bestemd

Niet voor kinderen

Maar hoe gaat dat dan bij bezichtigingen? Volgens de makelaar komen er niet vaak kinderen mee naar bezichtigingen. ”In de vakantieperiode komt het echter wel eens voor.”

De garage van deze prachtige villa op Funda is niet voor kinderogen bestemd

”Wanneer dat het geval is, dan houden wij de kleintjes buiten de garage.” Mensen die interesse hebben in het huis, hoeven niet te wanhopen.

”Bij een verkoop gaan alle spullen de kledij gewoon mee naar de nieuwe locatie”, zo stelt Eylers potentiële kopers gerust.

Over de auteur