De Action krijgt een serieuze concurrent: ”Nog veel goedkoper”

De Action krijgt een serieuze concurrent: ''Nog veel goedkoper''

Trouwe bezoekers van de bekende keten Action kunnen inmiddels ook shoppen bij een concurrent die hun producten tegen bodemprijzen aan de man brengt. Goed nieuws voor jou, maar bij de Action zullen ze hier niet zo gelukkig mee zijn.

Conurrent Action

De Action is al jarenlang de koopjeswinkel waar je tegen (redelijk) betaalbare prijzen kunt winkelen. Het assortiment is erg groot en je kunt er onder meer terecht voor huishoudspullen, cosmetica, speelgoed, glas- en aardewerk en zelfs verfspullen.

En dan hebben we het nog niet eens over telefoon-accesoires zoals goedkope laadkabels of headphones. Ja, de Action heeft het allemaal.

De Action krijgt een serieuze concurrent: ''Nog veel goedkoper''

Die Grenze

Maarrrr, de Action heeft er sinds enige tijd een concurrent bijgekregen. Op de compleet geautomatiseerde website SGXL is nu te lezen dat het gaat om de winkelketen ‘Die Grenze’.

Het concern vervovert de Nederlandse markt in recordtempo. De insteek is om hoogwaardige producten aan te bieden tegen klantvriendelijke prijzen. Precies wat mensen willen. Onderstaand vertellen we je wat meer over Die Grenze, want het is niet zo dat ze ineens zijn opgedoken.

MDG

Medikamente Die Grenze, afgekort MDG, is een Nederlands bedrijf dat in 2007 de deuren opende in Denekamp. Sindsdien ging het hard, want inmiddels zijn er maar liefst 53 vestigingen, die verspreid zitten door heel Nederland.

Het bedrijf wil vrolijk doorgroeien en ziet steeds meer klanten (en dus meer omzet) verschijnen. De Action raakt lichtelijk in paniek.

Zou het toeval zijn dat Action vandaag heeft aangekondigd de prijzen te verlagen van maar liefst 2.500 producten? Dat lijkt ons niet.

Ben jij al eens geweest bij een filiaal van Die Grenze en is dat bevallen? Laat het weten in de comments. En deel dit artikel natuurlijk!

Scroll naar boven