De 92-jarige man werd Bank Of America uitgeschopt, waarna de politie actie onderneemt

De politie wordt opgeroepen voor allerlei verschillende soorten incidenten, van bizar tot ‘normaal. Ik ben er zeker van dat er nooit een saai moment is voor een politieagent. Nu heeft een politieagent uit Californië de harten van mensen in het hele land veroverd na zijn actie voor een oudere man die uit een plaatselijke bank van Amerika was gezet.

Officier Robert Josett wist niet goed wat hij moest verwachten toen hij een lastige situatie bij een bank bijwoonde. Het personeel had hem opgebeld over een boze 92-jarige man. Officier Josett had het incident in vijf minuten kunnen afhandelen, gezien de leeftijd van de betrokkene, maar in plaats daarvan nam hij de tijd en deed het nodige om zijn respect en sympathie te tonen.

Net buiten Los Angeles (Californië) kreeg de politie van Montebello een telefoontje over een lastige klant. Politieagent Robert Josett kwam als eerste ter plaatse en toen hij de bank binnenkwam, zag hij een 92-jarige man die behoorlijk geïrriteerd en overstuur was.

De man wilde gewoon wat geld opnemen van zijn rekening, maar omdat zijn identiteitskaart was verlopen kon niemand hem helpen. Zonder een juiste identificatie kon de bank het verzoek van de oude man om zijn geld op te nemen niet afhandelen. De oude man begreep niet waarom en was gefrustreerd.

Uiteindelijk belde het bankpersoneel de politie om hulp bij het verwijderen van de man. Ik denk dat iedereen met een bejaarde ouder of grootouder zich waarschijnlijk kan inleven in deze situatie.

Toen Officier Josett bij de bank aankwam en hoorde wat er gebeurde, besloot hij iets onverwachts te doen. Hij wist dat hij moest ingrijpen en hoewel het volkomen acceptabel zou zijn geweest om de oude man gewoon van het terrein te verwijderen, koos hij ervoor om iets anders te doen.

Officier Josett bracht de man naar de afdeling Motor en Voertuigen en hielp hem om een nieuwe licentie te krijgen, meldt KDVR.

Maar zijn daad van vriendelijkheid hield daar niet op. Toen gingen ze terug naar de bank voordat ze dicht waren en Officier Josett hielp de man geld op te nemen.

Later plaatste de politieafdeling van Montebello een foto van Officier Josett die de man weer naar de bank begeleidde en het ging meteen viraal.

“Deze officier is een heilige!” Zei een persoon op het Facebook-bericht van de politie.

“Al deze Little Grampa’s willen hun onafhankelijkheid behouden. En de officier hielp hem op een waardige manier. Goede officier! “

“We horen vaak alleen slecht nieuws van de politie, we kunnen niet iedereen hetzelfde beoordelen,” stemde een ander in.

‘Officier Robert Josett heel erg bedankt voor het helpen van deze oudere man, het had mijn vader of grootvader kunnen zijn. God zegene je … .en bedankt voor je dienst. ‘

Zie hoe bescheiden Officier Josett is in de onderstaande video:

Als je 92 jaar oud bent, ben je misschien niet zo scherp als je vroeger was. Iets als een verlopen ID kan je echt over het hoofd zien, daarom is het mooi om te zien hoe Officier Josett reageert. We mogen nooit de daden van vriendelijkheid vergeten die de politie elke dag uitvoert. Wat een prachtig voorbeeld voor ons allemaal!

Bron: KDVR