De 2 schildpadden uit de film ‘Rocky’ zijn nu 45 jaar en leven samen met Sylvester Stallone

Sylvester Stallone deelt wat feitjes met zijn Instagram-volgers over wat er achter de schermen gebeurde bij de film ‘Rocky’. De acteur (72) deelde op 5 september een foto van zichzelf met schildpadden, Manchet en Link op zijn Instagram. In de post onthulde hij dat ze bij hem waren sinds zijn Rocky film uit 1976.

Niet alleen leven CUFF en LINK nog steeds en leven ze een leven vol rust en harmonie, maar ze maakten ook hun film comeback in Stallone’s 2018-film Creed 2.

“In CREED 2 met mijn oorspronkelijke maatjes uit de eerste Rocky … CUFF en LINK, nu ongeveer 44 jaar oud!” Schreef Stallone in het bijschrift.

In de film ‘Rocky’ introduceerde Stallone hen aan Adrian Pennino (Talia Shire) als, “de exotische dieren waarover ik je vertelde. Dit zijn mijn vrienden, Cuff and Link, “en vergetend dat hij ze van haar had gekocht.

De acteur was ook een vader van een Engelse buldog genaamd Butkus, die in 1979 in Rocky en Rocky II verscheen.

Stallone moest Butkus verkopen aan een onbekende, buiten een 7-Eleven-winkel “omdat ik geen eten kon betalen”, schreef hij in 2017 op Instagram.

“Daarna, als een wonder van de moderne tijd, kon ik hem terug kopen, maar de nieuwe eigenaar wist dat ik wanhopig was en vroeg me $15.000 te betalen,” vervolgde Stallone. “Hij was elke cent waard!”

Bron: Shareably