David Bowie gaat stiekem de oefenruimte van George Michael in, wat hij daar hoort kan hij niet geloven…

2016 was geen goed jaar voor muziek fans. We hebben afscheid moeten nemen van een groot aantal zeer getalenteerde muzikanten.

In januari overleed David Bowie en op eerste kerstdag kwam ook aan het leven van George Michael abrupt een einde. De zanger was pas 53 jaar oud. Deze twee muziek legendes waren geen vreemden van elkaar. In de video hieronder komen de twee muzikanten in 1992 samen om een andere muziek legende die veel te vroeg is overleden te eren.

optreden-muziek

In 1991 was de wereld geschokt door het overlijden van Freddie Mercury. De Queen zanger overleed aan de gevolgen van AIDS op 45 jarige leeftijd. Om Mercury te eren kamen in 1992 verschillende artiesten samen voor het ‘Freddie Mercury Tribute Concert’. George Michael gebruikte zijn perfecte stem om het Queens nummer ‘Somebody to love’ tijdens dit eerbetoon te zingen. Zoals je straks zal horen is er bijna niemand geschikter om de krachtige stem van Mercury met dit nummer te eren dan George Michael.

Tijdens de repetities staat David Bowie aan de zijkant mee te luisteren en zijn mond valt letterlijk open van verbazing wanneer hij Michael hoort zingen.

LEES OOK:  De moeder van de tiener overleed bijna aan borstkanker – nu werkt hij aan een beha die miljoenen kan redden

Het is gek en onwerkelijk te weten dat alle drie deze muziek legendes inmiddels zijn overleden. Het is een enorm gemis en dit maakt deze video heel bijzonder.

Wat vind jij? Reageer hieronder: