David (70) haalt importbruid (28) uit Azië: ”Ik word zo nat van hem”

Nadat de Amerikaanse David (70) op vakantie was in de Filipijnen en daar een dating-app downloade, heeft hij zijn vrouw Jackie (28) ontmoet. Ondanks dat Jackie 42 jaar jonger is, stelt ze dat leeftijd maar een getal is.

David

David ging vorig jaar op vakantie naar de Filipijnen. Daar installeerde hij de dating-app Cherry Blossoms, waar je specifiek kunt zoeken naar Filipijnse en Aziatische vrouwen.

Niet veel later hapte de 28-jarige Jackie toe. David: ”Toen ik haar profiel zag, sprong ik uit mijn stoel. Ik was onder de indruk van wat ik zag.”

David (70) trouwt met Filipijnse Jackie (28): ''Ik word zo nat van hem''

Jackie

Jackie vertelt aan het televisieprogramma Love Don’t Judge dat ze David’s profiel niet bekeken heeft. Hij had geen foto op zijn profiel. ”Ik wist niet hoe hij eruit zag, maar door wat hij zei wist ik meteen dat hij een echte heer is en ook heel aardig is.”

De twee spraken met elkaar af en na zes maanden daten vroeg David of Jackie zijn vrouw wilde worden. Daar hoefde Jackie geen twee keer over na te denken.

”Ze zei meteen ja”, aldus de enthousiaste David. ”Onze trouwerij was heel gezellig, maar mijn familie was er niet bij. Alleen die van haar.”

Ongelooflijk

Maar David en Jackie krijgen veel vervelende berichten onder hun TikTok-video’s. Mensen geloven niet in de relatie en zijn van mening dat de Filipijnse vooral op zoek is naar geld en een green card.

@dave_jackie2818 Reply to @preciousmathis995 42yrs.#bisayangtiktoker #pinayinusa🇵🇭🇺🇸 #ageisjustanumber #husbandandwife #agegaprelationship #agegapcouple ♬ Grow Old With You – Anthem Lights

Een green card is een verblijfsvergunning voor buitenlanders in de Verenigde Staten. Die heb je nodig om daar permanent te mogen wonen.

En door met David te trouwen, heeft Jackie de kaart inmiddels. Toch was het het haar daar niet specifiek om te doen, zo zegt ze in het programma Love Dont’t Judge.

Inmiddels woont het koppel samen in de Verenigde Staten. Jackie werkt in een supermarkt en gaat een keer per jaar naar de Filipijnen. Daar gaat ze dan geld brengen naar haar familie, die het moeilijk heeft. Over haar huwelijk met David: ”Hij doet alles voor mij. Ook tussen de lakens.”

 

Scroll naar boven