David (50) was even in de hemel en vertelt wat je kunt verwachten

David (50) was even in de hemel en vertelt wat je kunt verwachten

Een man die tijdelijk niet meer leefde na een aanval van sepsis, claimt dat hij in de hemel is geweest.

Tijdens zijn reis naar het hiernamaals zou hij naar een ‘onverwachte plek’ zijn gebracht, zo vertelt hij in een interview met Daily Star.

De 50-jarige David Hanzel had zich, voordat hij even niet meer leefde, vaak afgevraagd wat er met ons gebeurt wanneer we naar de eeuwige jachtvelden gaan.

Maar nu hij (zo zegt hij) zelf in de hemel is geweest, weet het ‘medium’ wat je te wachten staat wanneer het je tijd is. En dat is waarschijnlijk niet helemaal wat je in gedachten hebt.

David (50) was even in de hemel en vertelt wat je kunt verwachten

Hanzel, afkomstig uit het Amerikaanse North Carolina, werd in 2015 met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Hij had een zware longontsteking en sepsis voordat zijn hartslag ermee stopte. Nadat hij weer tot leven werd gewekt lag hij twee maanden lang in coma.

Nachtelijke hemel

In een interview met de Daily Star zei Hanzel dat hij ‘geen besef’ had van zijn eigen dood, maar altijd had geloofd dat hij vroeg zou vertrekken van deze Aardse planeet.

“Ik herinner me gewoon dat ik mijn ogen sloot omdat ik ziek was. En toen ik mijn ogen weer opendeed, bevond ik me in deze nachtelijke hemel.”

“Het was de mooiste, fluweelzachte, zijdeachtige nachthemel. Geen wolken. Geen sterren. Niets. En er was geen begin of einde aan.”

Twee wezens

Op dat moment werd Hanzel zich bewust van twee ‘wezens’ die hij beschrijft als gidsen terwijl hij probeerde zijn nieuwe omgeving te verkennen.

Hij vervolgde: “Plotseling was er één wezen aan mijn linkerzijde en één aan mijn rechterzijde. Het voelde gewoon comfortabel. Alsof ik ze kende.

Ze lieten me zien dat het de mooiste, goud-witte licht was. Het was zo mooi en er waren allemaal engelen en alles wat er naartoe ging.”

De kroeg

En waar brachten deze wezens Hanzel naartoe? Een café – maar we hebben het hier niet over een lokale kroeg van het ruwe soort, dit was meer een soort hemelse bar.”

“Ze hadden me later verteld, wat je ook gelooft of waar je ook comfortabel mee bent – dit is wat je als eerste zult zien als jij sterft.”

Ze plaatsten me bijna in een bar. Het had deze mooie gekleurde flessen aan de zijkant. Geen alcohol of niets.”

Na het bezoeken van de kroeg voelde Hanzel zich naar eigen zeggen gemakkelijk omhooglopen aan de zijkant van een enorm wit ‘marmeren’ gebouw.

“Toen ik stapte, voelde ik niet alsof mijn voeten de grond raakten. Alsof er geen zwaartekracht is. Het is een beetje alsof je drijft en loopt,” voegde hij eraan toe.

@mediumdavidhanzel Replying to @storman_normand what do I believe happens when we die.#wakeup #nde#rememberwhoyouare #spiritualmediumsoftiktok ♬ original sound – David Hanzel spiritual medium

Openbaring

En na het ontwaken uit zijn coma kreeg Hanzel een openbaring. “Ik kwam terug met totale vergeving voor iedereen die ooit iets slechts tegen me heeft gedaan,” zei hij.

“Ik denk dat ik letterlijk sterven nodig had om al die dingen en alles over religie te begrijpen.”

Wil je het hele interview lezen? Dat kan: klik dan op deze link.

Scroll naar boven