Dave Roelvink krijgt klappen van de politie op Museumplein

Dave Roelvink politie museumplein

Gisteren (zondag) was er een demonstratie op museumplein omdat mensen wilden protesteren tegen kabinet Rutte. Deze demonstratie was verboden en de politie moest helaas ingrijpen omdat er teveel mensen aanwezig waren en de demonstratie überhaupt eigenlijk niet door mocht gaan. Ook Dave Roelvink was aanwezig bij deze demonstratie en kreeg een paar flinke klappen van de ME.

Dave Roelvink politie museumplein

Dave Roelvink treed in zijn dagelijkse leven op voor tijdens concerten maar dat kan helaas niet vanwege de huidige coronamaatregelen. Omdat hij net zoals veel andere mensen in Nederland op het moment niet heel veel te doen heeft besloot hij zijn telefoon te pakken en de demonstratie op het museumplein live te gaan filmen.

https://youtu.be/lpUn2QXBAPA

In een interview met Shownieuws zei hij er het volgende over: „Ik zat uit het raam te kijken, ik woon hier om de hoek, en ik zag het gebeuren. Even kijken wat er allemaal aan de hand is. Het werk ligt natuurlijk helemaal stil, dus dan pak ik af en toe die Insta Live erbij. Dan ga ik op Instagram dingen filmen en geef ik er commentaar bij.”

Zoals hij in het filmpje al zegt ‘sluipt hij door de bosjes’ om even goed en stiekem te kijken wat er allemaal aan de hand is op Museumplein: „Ik liep effe middenin het oorlogsgebied, zeg maar. Ik dacht: ik ga vanuit het park filmen, door de tralies heen. Alleen, ik had even niet gezien dat ik midden tussen een groep agenten stond. Dus ik kreeg er ook nog eentje voor mijn muil. Maar we leven nog.”

In het filmpje zie je dat de artiest niet ziet aankomen dat de politie ook even langs Dave komt om hem een paar flinke klappen te geven:

„Wajo! Krijg de tering! Ik krijg zo een klap voor m’n flikker, hé! Ik moet pleite hier! Ik kríjg me toch een paar klereklappen op m’n rug. Met een knuppel! Oh, oh, oh.. wat een zooitje, gap.” Als de rust is wedergekeerd besluit hij het verslag met: „Het is één grote puinhoop. Als de boel weer uit de klauwen loopt, zal ik ’m weer instarten.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven