Dave (24) spuit anabolen en raakt compleet verminkt

Dave (24) spuit anabolen en raakt compleet verminkt, smeekt doktoren om hulp

Fitness-instructeur Dave Hartrey uit het Ierse Waterford wilde snel breed worden. De bodybuilder (24) spoot daarom flink wat anabolen in zijn lichaam. Het resultaat was echter niet wat hij ervan verwachtte. Sterker nog, Dave is nu verminkt.

Dave (24) spuit anabolen en raakt compleet verminkt

Het is algemeen bekend dat steroide anabolen niet bepaald gezond voor je zijn. Dat heeft Dave nu letterlijk aan den lijve ondervonden. De instructeur zit al 9 maanden binnen, omdat zijn hele lichaam simpelweg te veel pijn doet. Op foto’s is te zien wat de anabolen in zijn lichaam hebben aangericht.

Hij heeft enorme littekes op zijn rug, borst en armen. Bovendien heeft zijn lichaam inmiddels een felrode kleur. Dat wijst erop dat het niet goed met Dave gaat.

Korte carrière

Maar waarom doe je dit jezelf aan? Dave zegt er het volgende over: ”Als je naar de gym gaat en vorderingen begint te zien, dan beschuldigen mensen je al snel van anabolen-gebruik. Omdat bodybuilen over het algemeen een korte carrière is, heb ik besloten om er gewoon voor te gaan.”

De anabolen die Dave injecteerde, had hij gekregen van ‘een vreemde’ in de gym. ”Dat was niet zo slim, want ik weet niet precies wat het was.”

Inmiddels is hij gestopt met anabolen. Hij hoopt dat doktoren hem kunnen verlossen van de pijn in zijn lichaam. Er ligt alleen nog geen behandelplan.

@davehartrey Tips to reduce acne while taking steroids! #fyp #foryou #steroids #awareness #foryourpage ♬ original sound – Dave Hartrey

Scroll naar boven