Dans-marathon krijgt veel kritiek na heftige video deelneemster ‘Waanzin!”

Zou jij 50 uur lang dansen voor 100.000 euro? Waarschijnlijk is je antwoord daarop ‘JA’. In het nieuwe tv-programma ‘De Dansmarathon’ kregen koppels de kans om 100.000 euro te winnen. Wat ze daar voor moesten doen? 50 uur lang dansen!

Kijkers geschokt

De kijkers van het programma reageren geschokt. Er zijn namelijk veel mensen uitgevallen doordat ze uitgeput, uitgedroogd en blessures kregen. Er waren zelfs mensen die gingen hallucineren. Koppels gingen met elkaar de strijd aan om zolang mogelijk te dansen. Degene die het langst bleef dansen ging naar huis met de prijs van 100.000 euro!

De verwachting was dat dit een leuk programma ging zijn, maar het werd al snel vrij heftig. Het programma kreeg veel negatieve reacties omdat het leek op een soort mishandeling. Een inspanningsfysioloog noemde het ook waanzin:

“Het is natuurlijk zwaar voor je voeten, enkels en knieën, maar vooral slaaptekort is een hele grote boosdoener. 50 uur bewegen en weinig slapen, daar zijn we niet voor gemaakt. Dat is ontzettend zwaar. Dat is een uitputtingsslag.”

Mensen online gaan los op het programma. Het werd zelfs vergeleken met de populaire serie Squid Game!

Het beeld hieronder kreeg de meeste aandacht. Wat vond jij van het programma? Laat het ons weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven