Dankzij deze valsspeel trucjes verlies jij nooit meer met 30 Seconds

Dankzij deze valsspeel trucjes verlies jij nooit meer met 30 Seconds

Verliezen met 30 seconds is nooit leuk, maar helaas gebeurt het iedereen wel eens. Wij hebben echter een methode gevonden om ervoor te zorgen dat jij nooit meer een potje 30 seconds verliest.

Let wel op: tegenstanders kunnen boos worden met deze manier van spelen.

1. Eigen namen bedenken
Bedenk eigen namen op je kaartje. Sommige namen op kaartjes zijn ontzettend lastig te raden, maar als jij je eigen namen bedenkt is de kans groter dat je medespeler het zal raden. Wij raden je wel aan om je kaartje zo snel mogelijk weg te doen als de tijd voorbij is, want je tegenstanders kunnen je misschien controleren en zullen hier niet blij mee zijn.

2. Pionnetje te ver naar voren zetten
Duw je pionnetje iets te ver naar voren bij elke beurt die je hebt. Hiermee is de kans groot dat jij als eerste de finish zult halen. Het is wel heel gemeen, dus wees voorzichtig dat niemand je dit ziet doen.

3. Pionnetje van tegenstander verschuiven
In combinatie met de bovenstaande truc is de kans groot dat jij de eindstreep eerder weet te behalen dan je tegenstander. Let goed op wanneer je tegenstanders niet opletten en schuif dan voorzichtig hun pionnetje naar achter.

4. Altijd ‘JA’ roepen
Soms ben je druk bezig met het uitleggen van wat er op je kaartje staat, maar lukt het je teamgenoten maar niet om het te raden. Door gewoon ‘JA’ te schreeuwen geef je iedereen de indruk dat je teamgenoten het geraden hebben en kan je weer door! Ook hier geldt dat je je kaartje zo snel mogelijk in het doosje moet stoppen, zodat de rest van de spelers het niet kan controleren!

5. Nog een keer gooien
Als de rest druk in discussie is, dan raden we je aan om snel weer te gooien als je 2 hebt gegooid. Wees wel voorzichtig dat je niemand ziet en hopelijk gooi je nu lager dan 2! Gooi je toch weer 2? Probeer het dan stiekem een derde keer.

Let wel op: dit is geen garantie dat je na het spelen met deze methode nog ooit wordt uitgenodigd om 30 Seconds te spelen, maar je hebt tenminste niet verloren!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven