Daniëlle van ’t Schip heeft grote wens

Daniëlle van ’t Schip heeft grote wens

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van zangeres Willeke Alberti, kreeg ongeveer een jaar geleden te horen dat ze lijdt aan uitgezaaide darmkanker. Hoewel de vooruitzichten met de dag minder goed worden, wil de vrouw van John nog niet denken aan het einde.

De diagnose kwam vanzelfsprekend als een shock binnen bij Daniëlle, maar ook bij de rest van de familie. ”Toen ik na drie dagen weer een beetje bij mijn positieven kwam, voelde ik geen boosheid, geen: waarom ik? Nee, als dit het was, moest ik het daarmee doen”, zo vertelt ze Libelle.

Grote wens

Hoewel Daniëlle aangeeft haar einde niet te vrezen, is ze niet van plan op korte termijn afscheid te nemen. Ze maakt dan ook gewoon plannen voor de toekomst. En daarbij heeft ze nog een grote wens, waarvan ze hoopt dat die gaat uitkomen.

”Ik had altijd de wens om honderdacht te worden en daarnaast wil ik ook nog graag oma worden, en dan nu die beperkte termijn?”

Daniëlle van ’t Schip heeft grote wens
Foto: Ditjesendatjes

Sterker worden

De chemokuren hebben ervoor gezorgd dat Daniëlle maar liefst 20 kilo is afgevallen. Ook is ze haar haren kwijtgeraakt en draagt ze luiers. Na zeven behandelingen probeert ze nu even op adempauze te komen. ”Ik moet eerst aansterken”. aldus Daniëlle die positief blijft.

”Haar zoon Davey, woonachtig in Australië, gaat volgend jaar trouwen. ”Ik ga ervan uit dat ik volgend jaar gewoon op de bruiloft van Davey ben.”

Scroll naar boven