Daniëlle van ’t Schip deelt intens emotioneel bericht

Daniëlle van ’t Schip deelt intens emotioneel bericht

Daniëlle van ’t Schip kreeg vorig jaar april te horen dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar gevonden zijn. Artsen hebben haar geen hoopvolle prognose gegeven.

Zes maanden

Ze kreeg te horen dat ze nog maximaal zes maanden te leven had. ”De klap was enorm. John, de kinderen en de mensen om ons heen, we aren allemaal in shock.”

”Toen ik ik na drie dagen weer een beetje bij mijn positieven kwam, voelde ik geen boosheid, geen: waarom ik? Nee, als dit het was, moest ik het daarmee doen.”

”Ik heb me eraan overgegeven en geprobeerd om die ‘nog zes maanden’ niet te veel in mijn gedachten te laten spoken. Er was uiteraard ook verdriet.”

Positiviteit

De dochter van Willeke Alberti en de vrouw van John van ’t Schip staat bekend om haar positiveit. Ondanks haar ziekte, is ze niet van plan om op te geven. De zes maanden die ze oorspronkelijk kreeg, heeft ze al overtroffen. Zoals Danielle het zelf zegt: ”Misschien bestaan er wonderen”.

Vanzelfsprekend hebben de behandelingen hun uitwerking op haar lichaam. Verdrietig genoeg is Danielle inmiddels meer dan 20 kilo afgevallen.

Hoewel haar omstandigheden steeds moeilijker worden, probeert ze er het beste van te maken. Onlangs ging ze voor een ‘healing’ op vakantie naar Bonaire.

Wensen

Daarnaast heeft deze absolute powervrouw nog zoveel verhalen te vertellen, zo verklaarde ze onlangs in een interview met Libelle.

Danielle heeft aangegeven niet bang te zijn voor de dood, maar wil er toch nog niet aan denken afscheid te moeten nemen. Ze heeft nog ontzettend veel wensen.

”Ik had altijd de wens om honderdacht te worden. Ook wil ik bijvoorbeeld nog heel graag oma worden. En dan ineens die beperkte termijn.”

Gedicht op Instagram

Vandaag heeft Danielle een indrukwekkend gedicht gedeelt op Instagram, dat gaat over het leven en het hiernamaals. Het gedicht bevat de volgende tekst:

”Sterven zal je ooit. Maar vandaag, en godweet morgen, kun je leven, doen, zen. Iemand voor iemand zijn, misschien. En het verschil maken, toch, tussen onverwisselbaar uniek en om het even. Tussen d0od en leven.”

Daniëlle van ’t Schip deelt intens verdrietig bericht

Scroll naar boven