Danielle (24) eet zichzelf ziekenhuis in na bezoek aan all-you-can-eat-restaurant

Danielle (24) eet zichzelf ziekenhuis in na bezoek aan all-you-can-eat-restaurant

All-you-can-eat-restaurants: wij houden ervan. Alleen moet je natuurlijk wel je limiet kennen. De 24-jarige Danielle Shapiro uit het Amerikaanse Mountain View at zoveel sushi dat ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde.

Via sociale media laat Danielle, liggend in een ziekenhuisbedje aan de slangetjes, zien wat er precies gebeurd is. Ze laat een video zien waarin ze zichzelf helemaal volstampt met sushi in een restaurant waar ze eerder die dag te gast was.

32 sushi-rolls

Voor slechts 50 dollar mocht ze onbeperkt sushi eten. Dat leek haar wel wat en naar eigen zeggen wilde ze ‘waar voor haar geld’. “Ons diner duurde ongeveer twee uur. Maar omdat we zo vol raakten, moesten we telkens even pauze nemen.”

Danielle stond tussentijds dus een paar keer op ontploffen. Niet zo vreemd, want ze verorberde in twee uurtjes maar liefst een miso soep, vier gyozas, twee jalapeño poppers, acht groene dragon-rolls, acht sneeuwkrab-rolls, acht California-rolls, acht wakame-rolls en een portie edamame bonen. Dat maakt een totaal van tweeëndertig sushi-rolls.

Ziekenhuis

Toen ze samen met haar vrienden naar buiten rolde, voelde ze zich behoorlijk opgeblazen. Maar ’s nachts ging het pas echt mis en kreeg Danielle last van stekende pijnen in haar hele lichaam. Haar vriendje en oma hebben haar daarop naar het ziekenhuis gebracht.

@danielleshapAll you can eat sushi gone wrong… 🥴♬ Originalton – POV’s

De diagnose luidde maagzuur reflux. Maar bij Danielle nam het dusdanige serieuze vormen aan, dat ze enorme pijn in haar maag en borstkas had. Na een speciale behandeling hield ze er nog dagen last van. Of ze ooit nog sushi eet? “Zeker wel. De volgende keer zal ik wat beter luisteren naar mijn lichaam.”

Scroll naar boven