(video) Comedian Daniël Arends laat niks over van jongetje en zijn moeder

daniel arends

Het ergste van comedians is als ze gewoon echt niet grappig zijn en ze het maar proberen te zijn, maar het gewoonweg niet lukt. Jandino ervaarde dit tijdens zijn optreden tijdens het sportgala met zijn mislukte grap; ‘Je moeder’. Oké, misschien ligt gen genre van Jandino gewoon niet zo in ons straatje.

Daniël Arends

Dat geldt echter niet voor Daniël Arends. Als je één van zijn showt hebt bekeken of bezocht, dan weet je dat (als je wil huilen van het lachen) je altijd goed zit. Wat wel vermeld moet worden is dat Arends behoorlijk grof en direct uit de hoek kan komen.

En dat is vooral vervelend als je op de eerste rij van zijn show zit. Want als hij je eenmaal heeft uitgekozen, dan ben je ook echt de pineut. Dat heeft een 16-jarig jongetje ook ervaren toen hij met zijn moeder een leuke avond wilde beleven bij één van zijn shows.

daniel arends

Daniël Arends – De Afterparty

De beelden zijn afkomstig van zijn show ‘De Afterparty’, waarbij hij geen enkel onderwerp onbesproken laat. De arme jongen gaat bij de naam Roemer, en is vanaf het eerste moment het onderwerp van gesprek. Gelukkig kunnen we zeggen dat hij, net als zijn moeder, smakelijk om de grappen konden lachen. Wij konden het in ieder geval wel!

Bekijk het fragment hieronder:

Daniël Arends - De Afterparty - Paradiso improvisatie

Heb jij ook zo moeten lachen om deze video? Deel deze dan op Facebook, en laat een reactie achter.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven