Damian zoekt werk, maar heeft als eis dat hij een luier mag dragen

Damian zoekt werk, maar heeft als eis dat hij een luier mag dragen

De 30-jarige Damian Turner heeft een nogal opmerkelijke levensstijl. Hij identificeert zichzelf als ‘een volwassen baby’ en loopt het liefst de hele dag in een luier rond. De combinatie met een volwassen leven is daardoor erg lastig voor Turner, die dat inmiddels meermaals aan den lijve heeft ondervonden.

Zo wordt hij om de haverklap ontslagen, omdat hij op de werkvloer wil rondlopen in een luier en daarnaast ‘kinderlijk gedrag’ zou vertonen. ”Werken is lastig op deze manier. Ik moet vaak van baan wisselen. Soms vinden werkgevers mijn foto’s op sociale media of kunnen ze niet wennen aan het feit dat ik in plaats van een broek een luier aantrek en babygeluidjes maak.”

Het is allemaal niet gemakkelijk voor Turner, maar die laat zich niet stoppen. ”Luiers zijn erg handig, comfortabel en schattig. Het is een immens fijne levensstijl en ik wil nooit meer anders. Me kleden en gedragen als een baby geeft een kalmerende, relaxte en veilige vibe. Alsof je weer in de peuterspeelzaal zit en je jezelf nergens druk om hoeft te maken”, zo zegt hij tegen Metro UK.

Spongebob

Maar hoe is zijn fascinatie eigenlijk ontstaan? Dat begon volgens de hoofdpersoon als kind. Als Spongebob of Tom en Jerry bijvoorbeeld voor de grap een luier aanhadden, intrigeerde hem dat. ”Ik heb ze nu aan sinds mijn zestiende. Eerst loog ik tegen mijn ouders dat ik incontinent was, zodat ze luiers voor me zouden kopen. Inmiddels heb ik het ze eerlijk verteld en ze hebben er geen moeite mee.’”

Scroll naar boven