Dame van 21 heeft een oudere vriend van 74 – “We doen het bijna elke dag”

Te gast bij de Servische realityshow ‘Parovi’ waren Milijana Bogdanovic (21) en haar verloofde Milojko Bozic (74) waar ze vertelde over hun relatie. Ze trokken veel aandacht door hun leeftijdsverschil, maar toch is hun liefde oprecht, zegt Milijana.

Verder vertelde ze dat ze het bijna elke dag doen en ze zijn van plan om dit gewoon verder te blijven doen na de show. “Natuurlijk zullen we het bed blijven delen”, zegt jonge vrouw. “Waarom zouden we het moeten laten? Ik zou het geweldig vinden om zwanger te worden en samen een gezin met hem te starten.”

“Ik wil aan iedereen tonen dat onze relatie echt is en geen marketingstunt zoals velen beweren.” vertelt ze verder. Of de andere mannen op de show haar zouden kunnen verleiden? “Ze zijn te jong”, zegt ze. “Ze hebben geen grijs haar en dragen geen bril. Ze maken geen enkele kans bij mij.” Ik val op oudere mannen

Hartoperatie

Milojko onderging in december nog een hartoperatie, maar dat weerhoudt hem niet om heel actief te zijn in bed. “Het is gemakkelijk om hem te verleiden”, zegt ze. “Vaak hoef ik alleen maar zonder kleding uit de badkamer te wandelen en hij krijgt al zin.”

Milojko laat weten dat Milijana ook gemakkelijk te verleiden is. “Ik moet mijn hand nog maar op haar buik leggen en ze heeft al zin.’.

Opa

Milojko heeft uit zijn eerste huwelijk drie kinderen van 40, 35 en 30 jaar oud en twee kleinkinderen die 13 en 11 jaar zijn. Het koppel zal in september in het gemeentehuis elkaar het ja-woord geven. De kerk uit hun dorp huwt namelijk geen koppels waar het leeftijdsverschil groter dan 15 jaar is.

Bron: Youtube