Dame geeft haar vriendje T-shirt voor zijn verjaardag zodat iedereen weet dat hij bezet is

Er zijn bepaalde dingen die bestemd zijn om viraal te gaan en dit is er één van. Een dame heeft haar vriend een t-shirt gegeven met haar gezicht erop, die hij moet dragen als zij niet in de buurt is. De tekst erbij luidt: “Als je dit leest, kijk je al te lang naar mijn man.”

Karl Hennan kreeg het shirt van zijn vriendin Holly Cockerill voordat hij met de jongens uitging om zijn verjaardag te vieren.

Samen met de tekst was er ook een foto van Holly die over haar schouder keek. De rest van het shirt zei: “Dit is hoe ik naar je zou kijken als ik hier was. HI, ik ben Holly, zijn VRIENDIN! ”

Nadat een foto van Karl die het shirt droeg op Twitter was geplaatst, ging het viraal. De foto laat Karl met zijn ogen rollen terwijl Holly grijnst naar haar creatie. Ze ondertiteld de virale foto met: “Denk niet dat Karl zijn nieuwe shirt leuk vindt. Ik heb het voor zijn verjaardag gegeven, draag hem met trots schatje x.”

De post was erg geliefd, meer dan 12.000 vonden het leuk en hij werd bijna 2.000 keer geretweet. Holly vervolgde erna zelfs met een video. In de video grapt ze met haar vriend: “Hoe durft hij het niet op het toilet te dragen!”

Karl plaatste nog een tweet en vroeg haar: “Lieverd, ik wil dit stomme shirtje echt niet dragen vanavond, kan ik het ding uittrekken?”

Holly antwoordde voor de grap: “Nee, je kunt het het beste altijd aan houden, zelfs in de buurt van je familie, kleine b**ch.”

Niet iedereen is echter een fan, zoals sommigen die Holly bestempelen als ‘onzeker’. Eén persoon, die het duidelijk niet met haar eens was, zei: “Hoe onzeker kan je zijn.”

Een ander schreef: “En ik dacht dat ik onzeker was maar DAMN jij bent een heel ander niveau.”

Er waren ook wat taalverbeteraars en één iemand wees op de typefout op het shirt en zei: “Als je iets permanent gaat afdrukken, net als op een t-shirt – en het openbaar maakt, kun je beter ervoor zorgen dat de spelling die je gebruikt correct is. ”

Holly heeft gereageerd op de haters en zei dat het shirt slechts een grap was. Ze is 7 jaar samen met Karl en nog steeds zijn ze er gelukkig.

“Ik kan niet omgaan met de antwoorden op het shirt die ik heb gekregen,” tweette ze.

“Het is een grapje, omdat mijn vriend en ik gewoon graag lachen, het zal binnenkort waarschijnlijk in de vuilnisbak terechtkomen.”

Hopelijk geniet Karl van zijn avondje uit met de jongens, zelfs als hij het shirt niet draagt.

Bron: Wetpaintlife