Dakloze vader huilt zichzelf dagelijks in slaap in zijn auto

Dakloze vader huilt zichzelf dagelijks in slaap in zijn auto

De Britse Shane Blackwell (39) bereidt zich voor op een eenzame kerst in zijn auto. De vader zegt tegen Ladbible zichzelf elke avond in slaap te huilen doordat hij zijn zoontje niet kan zien met de feestdagen.

Dakloze vader huilt zichzelf dagelijks in slaap in zijn auto

PTSS

Shane werkte voorheen als kok. Hij moest ontslag nemen doordat hij kampt met PTSS (posttraumatische stressstoornis). Hoewel hij oorspronkelijk uit Londen komt, verblijft hij momenteel in The West Midlands. Hier heeft hij geen connecties. Vrienden hebben aangeboden hem te helpen, maar Shane is ’te trots’ om de hulp te accepteren. En daarom slaapt hij al 10 weken in zijn auto, iets dat loodzwaar voor hem is gezien de koude temperaturen.

“Ik heb slaaptabletten, maar die helpen niet echt. Ik ben erin geslaagd om te overleven in -7 graden. Godzijdank ben ik op de een of andere manier niet ziek geworden. Ik heb de motor van de auto zo lang mogelijk laten draaien, maar ik weet niet hoe lang ik het nog volhoud.

Kerst

Op de vraag van een verslaggever waar hij de kerst gaat doorbrengen zegt hij: “In mijn auto. Alleen. Ik ben kapot, dat mag je eerlijk weten en ik ga niet doen alsof. Ik huil elke avond.”

“Deze kerst gaat heel vreemd worden. Normaal zou ik met mijn zoontje van 5 jaar oud zijn, maar door deze situatie kan ik hem niet zien. Het worden verschrikkelijke dagen.”

Scroll naar boven