Dakloze man vraagt BurgerKing-medewerker ‘Wat kan ik krijgen voor €0,50?’ – dan grijpt de jongeman in

Iedereen die in de horeca werkt, weet hoe zwaar het kan zijn. Onzorgvuldige gasten die op de een of andere manier “altijd gelijk hebben”, of hebben een slechte houding of absoluut geen manieren, en de lijst gaat maar door.

Maar nadat we dit verhaal hoorden, liet het ons denken … Hoe vrolijk zouden we zijn als we meer werknemers hadden zoals Matthew Resendez?

Het gebeurde allemaal op een normale dag in Burger King, toen een dakloze man het fastfoodrestaurant binnenliep waar Matthew werkt. De man slenterde naar binnen en droeg kapotte kleding en zag er slordig uit.

Niets daarvan weerhield Matthew om de man te behandelen zoals hij anderen behandelt – als een mens.
Met een kleine beetje wisselgeld in zijn hand – 50 cent in totaal – vroeg hij Matthew of er iets op het menu stond dat hij kon kopen.

Wetende dat de man zich helaas niets zou kunnen veroorloven op het Burger King-menu, antwoordde Matthew een vraag met een vraag.

Hij vroeg de man wat hij zou kopen als hij kon kopen wat hij maar wilde, waarop hij antwoordde dat alles oké zou zijn, zolang het maar zijn pijnen zou helpen.

Toen zijn moeder, Michelle, hoorde hoe haar zijn reageerde, ging ze gelijk naar Facebook om het met anderen te delen!

Dit is wat Michelle heeft gepost:

“Trots moedermoment!

Matthew werkte vanavond en een dakloze man liep met 50 cent het restaurant binnen en vroeg of er iets op het menu stond dat hij kon kopen.

Matthew vroeg hem wat hij zou bestellen als hij kon, en de man zei dat alles zijn pijn zou helpen … ”

‘Dus riep Matthew hem op voor een stevige maaltijd en gebruikte toen zijn eigen betaalpas om de maaltijd van de man te betalen.

Hij gaf hem het bonnetje en zei hem te ontspannen en te gaan zitten. Het verhaal zou daar kunnen eindigen en het zou een gelukkig einde zijn, maar blijkbaar keek een vrouw naar mijn zoon tijdens zijn willekeurige daad van vriendelijkheid.

Ze schreef niet alleen het bedrijf om hen te informeren over de zorgzame werknemer die ze voor hen werkten, maar ze beloonde mijn zoon ook met een zeer genereuze fooi!

Zo trots om zijn moeder te zijn en ik kan mezelf een schouderklopje geven wetende dat ik een rol heb gespeeld in het grootbrengen van deze grootmoedige jongeman. ”

Misschien als het een andere werknemer was, zouden ze de dakloze man vertellen het restaurant te verlaten zonder iets te eten te bieden, maar Matthew is niet een van die mensen. Hij is een hele speciale jongeman die de manier waarop daklozen en arme mensen worden behandeld wil veranderen en daardoor werd hij beloond.

Miljoenen mensen hebben het verhaal van Matthew gehoord en iedereen gelooft dat wat hij deed ons geloof in de mensheid herstelt en ons vertelt dat dingen misschien beter aflopen als meer jonge mensen zijn voorbeeld volgen. Wat denk jij?

Bron: Bored Daddy