Dakloze man smeekt om restjes bij fastfoodketen – Manager zegt ‘Nee’ en komt in actie

Iedereen is anders, niet alleen van buiten, maar ook in hun doen en laten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat we allemaal gelijk zijn. Hulp bieden aan daklozen is iets dat sommige van ons graag doen, maar ook iets dat anderen om hun eigen redenen vermijden.

Vader (Joey Mustain) werd hieraan herinnerd nadat hij zijn dochter naar de fastfoodketen Chick-fil-A had gebracht. Terwijl hij en zijn dochter Stella aan het eten waren, kwam een dakloze man binnenlopen terwijl hij het restaurantpersoneel vroeg of er nog eten over was.

Joey zag de modder die in zijn schoenen zaten van de dakloze man en zijn smerige haar. Ondanks dat sprak hij beleefd tegen de klanten om hem heen terwijl hij op de manager zat te wachten, maar zij spraken “met tegenzin terug”, aldus Joey.

Joey Mustain plaatste het hele verhaal vervolgens op Facebook toen ze thuiskwamen:

“Ik heb vandaag Stella naar Chick-fil-A gebracht. Het is onze favoriete vader-dochterplek. Het is lekker en Stella vindt het speelgoed heel leuk.

Toen we klaar waren met eten en Stella klaar met het spelen met de andere kinderen, gingen we terug om haar speelgoed in te ruilen voor ijs. Ze wilde aan tafel zitten om het hoorntje op te eten (iets dat we meestal in de vrachtwagen doen), en ik ben zo blij dat ze dat deed.

We gingen zitten naast de plek waar je wachtte tot je je drankje kreeg, en we hadden een plaats op de eerste rij in deze prachtige situatie: een dakloze man was binnengelopen en vroeg of ze nog extra eten hadden.

Helemaal vies dat hij was, met modder aan zijn schoenen. Zijn haar was smerig en zijn baard was niet verzorgd. Mensen bij hem in de buurt hielden afstand, maar dat weerhield hem er niet van vriendelijk te zijn. Hij sprak met mensen die terughoudend tegen hem waren en hij glimlachte terwijl hij op een manager zat te wachten. ‘

Hij was beleefd en glimlachte terwijl hij wachtte om met de manager te praten.

‘Ik kon alleen maar verder gaan met het gesprek toen de manager zei dat hij hem graag een volledige, warme maaltijd wilde geven. Het enige wat hij vroeg, was dat de dakloze man samen met hem ging bidden. Nadat de dakloze man had toegestemd, begonnen de manager en de dakloze man samen te bidden.dden.

Ik hoorde liefde in dat gebed. Hij was de reden dat de winkel deze ochtend (of elke ochtend) zijn deuren opende. Ik vroeg Stella om te kijken en ze staarde hem aan. Ze vroeg wat er aan de hand was en toen ik het haar vertelde, boog ze ook haar hoofd.

Ik realiseerde me toen, dat Chick-fil-A niet alleen zaken doet voor winst, ze proberen ook echt mensen te helpen..

Deze manager had de bevuilde man gemakkelijk uit het restaurant kunnen leiden, maar in plaats daarvan koos hij ervoor om hem te helpen. Deel dit alsjeblieft als je denkt dat meer mensen geïnspireerd moeten worden door deze manager.

Bron: Facebook