Cultuurverrijker gaat als een beest tekeer in de tram en mept nietsvermoedende man neer

Cultuurverrijker gaat als een beest tekeer in de tram en mept nietsvermoedende man neer

Zoekzoek, lieve volgers. We hebben weer een gevalletje Opsporing Verzocht voor je, waarbij onze pliesie graag wil achter diens identiteit wil komen. 

Tram

Het gaat om een man die op maandag 31 juli jongstleden uit het niets een driftbui kreeg en een nietsvermoedende jongen totaal in elkaar timmerde.

De autoriteiten hebben de beelden gedeeld. Wat we zien is dat een man (26) op de tram staat te wachten bij halte Hoeknes. Rond 17.25 stapt hij in richting Amsterdam Centraal.

‘Waarom zit jij voor mij!?’

De man zoekt een zitplaats en luistert vervolgens nietsvermoedend naar muziek door zijn headphones. Dan begint de man achter hem te schreeuwen.

”Waarom zit je voor mij? Waarom zit je voor mij?” Het latere slacht0ffer draait zich om en ziet meteen dat de man op zoek is naar een confrontatie.

De man staat vervolgens op en probeert weg te lopen om erger te voorkomen. Maar nog voordat hij uberhaupt weg kan, is de verdachte razendsnel bij hem. Die haalt zonder aarzelen meteen uit.

Tegen zijn hoofd

Op de beelden, die je hieronder kunt bekijken, is te zien hoe de man meerdere tikken tegen zijn hoofd moet incasseren. Hij wordt net zo lang geklapt totdat de trambestuurder ertussen springt.

Cultuurverrijker gaat als een beest tekeer in de tram en mept nietsvermoedende man neer

Dat is voor de dader het signaal om te vluchten. Hij wurmt zich door de uitgang en zet het op een rennen. De p0litie wil dat de man gevonden wordt.

”We brengen deze beelden naar buiten omdat we hopen dat iemand deze man herkent.” Waarom dat pas na vier maanden gebeurt is evenals hoe het gaat met het slacht0ffer niet bekend.

Afijn, deel dit bericht massaal zodat deze onverlaat krijgt waar hij recht op heeft: een vermanende preek. 

 

Scroll naar boven