Cryptomunt Terra Classic ($LUNC) overtreft alle verwachtingen: ‘ongelooflijk’

Terra Classic ($LUNC) is momenteel de meest besproken cryptocurrency ter wereld. De coin die had moeten falen, diep had moeten dalen, ‘waar geen hoop’ voor was is opeens misschien wel de munt van de toekomst. Vandaag er is nieuws naar buiten gekomen rondom de coin wat niemand ooit had kunnen zien aankomen en ook wij geloven volledig in de munt, de naam en de technologie.

Terra Classic ($LUNC) was ten dode opgeschreven toen de waarde van de munt een paar maanden in een keer in elkaar klapte. Tienduizenden mensen waren opeens alles kwijt en dit haalde zelfs de reguliere media. Er zat een fout in de code van de munt waardoor heel veel mensen hun geld kwijt waren.

De bedenker van de munt (Do Kwon) besloot een oplossing te bedenken waar vooral de gedupeerden niet achter stonden. Hij besloot een vernieuwde versie van de munt te maken waar alle foutjes niet meer in zitten; een opmerkelijke keuze aangezien die foutjes ook bij de oude munt konden worden opgelost.

Grote namen vanuit de hele wereld waren het niet eens met de keuze van Do Kwon en ook de achterban vond het absoluut niks. Er ontstonden twee coins: Terra Classic ($LUNC) en Terra ($LUNA).

Terra Classic ($LUNC)

Terra Classic ($LUNC) werd door Do Kwon weggeven aan de community. $LUNC is dus nu een munt die van iedereen is, er zit geen CEO aan de top die controle heeft over de munt. Wel was en is het mogelijk om technische updates te doen en dat werd ook gedaan. Alle foutjes zijn opgelost en de munt is razend populair.

Die keuze van Kwon heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Terra Classic zo populair is geworden want de ontwikkelaars hadden de munt ook niet opgegeven. De ontwikkelaars bedachten zelfs een oplossing: burnen. Het idee is simpel, er zijn teveel $LUNC’s in omloop, zoveel dat 1 $LUNC bijna geen waarde meer had.

Terra Classic burn

Toen kwam het idee van de burn welke nu al gaande is. 1.2% van dat wordt verstuurd of opgenomen wordt verbrandt. Voorbeeld: jij hebt 100 $LUNC en wilt dat naar je partner sturen. Je maakt 100 $LUNC over en 1.2% van dat bedrag wordt verbrand. Dit betekend dat 1.2 $LUNC verdwijnt, komt nooit meer terug waardoor er steeds minder Terra Classic munten beschikbaar zijn. Je partner ontvangt dus uiteindelijk 98.8 $LUNC.

Het idee werd doorgevoerd en cryptobeursen wilden er deels aan meedoen, tot het nieuws van vanochtend. De grootste beurs ter wereld, Binance liet het volgende weten:

Hiermee zeggen ze dat ze uit eigen zak mee gaan helpen met de burn. CZ, de eigenaar van Binance voegde daar nog het volgende aan toe:

Dit is nog beter nieuws dan waar iedereen op had gehoopt.

Verwachting prijs Terra Classic

Nogmaals, wij zijn geen experts en vertellen waarom wij hierachter staan. We geven geen advies en er zijn altijd risico’s.

Iemand vanuit onze Nederlandse Terra Classic groep heeft een simpele berekening gedaan over hoe de prijs van $LUNC er op korte termijn uit kan gaan zien. Hij zegt het volgende:

2.119.628.985.678 is het volume op $LUNC. 1,2% daarvan wordt geburned.

20,000,000,000 per dag. (Momenteel gaat het volume super hard omhoog) maar op deze manier gaat t heel snel van de supply (totale hoeveelheid) af.

Als je dit logische berekend zal over 100 dagen 30% van de totale supply verbrand zijn.

Nog meer positief nieuws

Er lijkt alleen maar positief nieuws te zijn rondom $LUNC. Zo heeft accepteert een van de grootste online casino’s ter wereld al $LUNC als betaalmiddel wat automatisch ook weer goed voor de ‘burn’ is. Neem maar eens een kijkje.

Scroll naar boven