Cristiano Ronaldo deelt ontroerende foto van pasgeboren tweelingdochtertje

Cristiano Ronaldo deelt ontroerende foto

Cristiano Ronaldo heeft een aangrijpende foto gedeeld van zijn pasgeboren dochtertje op schoot. Het meisje kwam thuis zonder haar tweelingbroertje dat bij de geboorte overleed, zo deelde Ronaldo enkele dagen geleden op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

”Home sweet home”, zo begint Cristiano zijn post. ”Gio en onze kleine meid zijn eindelijk samen bij ons. We willen iedereen bedanken voor alle lieve woorden en gebaren. Jullie steun is heel belangrijk en we hebben allemaal de liefde en het respect gevoeld dat jullie voor ons gezin hebben. Nu is het tijd om dankbaar te zijn voor het leven dat we net in deze wereld hebben verwelkomd.”

Cristiano’s pasgeboren overleed afgelopen zondag tijdens de geboorte. Zijn vriendin, Georgina Rodríguez beviel van een tweeling, maar alleen het meisje haalde het. Het paar beschreef het verlies van hun eerder zoontje als ”de grootste pijn die een ouder kan voelen”.

Ronaldo speelde wegens het verlies van zijn kindje niet tegen Liverpool. De fans van ‘The Reds’ voorzagen een minuut applaus in de zevende minuut, naar Ronaldo’s rugnummer, om hun steun te betuigen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven