Mensen waren geschokt toen ze ontdekte dat ‘Crazy Frog’ (je kunt het je vast en zeker nog herinneren) de hele tijd poedelnaakt rondliep. Mensen die opgroeiden rond de millenniumwisseling werden dagelijks geconfronteerd met de Crazy Frog. Of het nu op het internet was of de irritante ringtones die iedereen op zijn of haar telefoon had.

Crazy Frog Ringtone

Het valt sommige mensen nu pas op dat de Kikker al die tijd poedelnaakt te zien was. of dat nu dansend of op een motor was. Een scherp persoon zei erover: “Iets uit mijn verleden dat ik graag ter sprake zou willen brengen: wat was hier met de penis? Kikkers hebben niet eens penissen.

BEKIJK OOK  Danny Vera heeft een kerstkindje gekregen

En de desbetreffende persoon heeft gelijk, kikkers hebben geen penissen. Ze dragen ook geen motorhelmen en leren jassen, of babbelen onsamenhangend over melodieën. Ze proberen je ook niet op te lichten door je abonnementen aan te smerig voor ringtones.

crazy frog
bron: Erik Wernquist

Als je trouwens geïnteresseerd bent in wat achtergrondinformatie over de Crazy Frog: Hij is oorspronkelijk gemaakt door de Zweedse animator Erik Wernquist. Het idee was dat hij een een komische impressie van een motorfiets zou maken. Het groeide uit tot een iconisch figuur.

Ondanks dat het oorspronkelijk ‘The Annoying Thing’ werd genoemd door de maker, werd de animatie uiteindelijk opgepikt door ringtone-bedrijf Jamba, die het omdoopte tot Crazy Frog. Tegen de tijd dat Crazy Frog zijn hoogtepunt bereikte, ging er geen dag voorbij dat je het niet op televisie voorbij zag komen.

BEKIJK OOK  Binnenkijken: Zo ziet de nieuwe luxe woning van Leontine Borsato eruit

Meer dan 15 jaar na dato zijn er nog steeds klachten over de zichtbare – en, zoals we hebben besproken, onnauwkeurige genitaliën van de kikker. Toch blijft de onverklaarbare populariteit bestaan. Zijn ‘Axel F’-muziekvideo is maar liefst 2,4 miljard keer bekeken op YouTube, en veel mensen hebben onlangs gereageerd om te zeggen dat ze er nog steeds naar kijken.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!