Crazy Frog gaat in december een een comeback maken

crazy frog

Goed nieuws! Crazy Frog gaat in december een spectaculaire comeback maken. Tenminste, als we berichten van het officiële Instagram account mogen geloven. In 2005 groeide de irritante kikker uit tot een wereldwijde sensatie met de aanstekelijke ringtones.

Crazy Frog

En nu komt de blauwe kikker eindelijk terug, en wel op 10 december. Op YouTube zal er een comeback nummer verschijnen die is gebaseerd op alle klassieke hits, geïnspireerd op TikTok-trends. Het originele nummer dat bovenaan de hitlijsten stond, werd gecreëerd in een poging om het geluid van een motor te imiteren, zoals je je misschien nog kan herinneren.

Wolfgang Boss is degene die alle muziek van Crazy Frog heeft geproduceerd en bezit. Hij zei dat in een tijd waarin de ‘ringtone helemaal dood’ is, deze nieuwe track en video een nieuwe generatie kan inspireren. Tegen de BBC zei Wolfgang:

crazy frog

“Toen we met Frog begonnen, was er geen TikTok, het bestond niet. Maar op dit moment is TikTok super belangrijk. Het is in feite het nummer één platform voor mensen om nieuwe muziek en grappige dingen die met muziek te maken hebben te delen.”

Op 18 september plaatste het officiële Instagram-account van de kikker een foto van de kleine dreumes voor een pan met een pollepel in zijn mond en een koksmuts op zijn kleine hoofdje:

Kan jij de nummers van Crazy Frog nog herinneren? Vroeger kwamen de reclames aan de lopende band op de televisie, waarna je doormiddel van een sms het nummer rechtstreeks op je telefoon mocht ontvangen. Dit brengt bij ons een hele hoop nostalgische gevoelens naar boven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuws wat eraan zit te komen omtrent de kikker. Houdt onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven