Corry Konings staat al erg lang droog, maar weigert mee te doen aan datingshow

Corry Konings vond het een groot avontuur om mee te doen aan Expeditie Robinson. Toch ziet de zangeres zichzelf niet meedoen aan een datingshow. Zelfs niet nu ze al heel lang droog staat.

Verhaal in Weekend

Tegen het blad Weekend doet ze haar verhaal: “Daar doe ik niet aan mee, daar heb ik geen zin in. Ik zie het ook zo: je vindt iemand en dan klikt het of niet. Ik ben gewoon lekker alleen, en klaar. Ik ben gelukkig, wat wil ik nog meer? Ik heb mijn werk en vrienden en dan zien we wel wat er gaat komen.”

Ze benadrukt ook dat het vrijgezellen leven haar heel goed bevalt: “Nee. Ik ben eigenlijk al zo lang alleen, en dat bevalt me goed. Ik denk er verder niet over na en ga ook niet op zoek. Ik kom iemand tegen en zo niet, dan heb ik het ook goed naar mijn zin.”

Deelname Expeditie Robinson

Op haar deelname aan het bekende RTL5 programma kijkt ze positief terug: “Dat vond ik fantastisch. Ik vond het te gek dat ze me ervoor vroegen, al dacht ik wel: moet ik dat wel doen, ik ben daar toch veel te oud voor? Ik kreeg te horen: ‘Maar dan ben je wel de oudste aller tijden die meedoet aan het programma’.” Dat was tevens de reden voor haar deelname.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven