Corrie wordt zondag 93 jaar, maar haar familie zegt het etentje massaal af

Corrie wordt zondag 93 jaar, familie zegt massaal af om opmerkelijke reden

De 92-jarige Corrie blaast aanstaande zondag 93 kaarsjes uit. De vrouw is dolblij dat ze dit moment nog mag meemaken, maar nu is er een probleem ontstaan. Familieleden zeggen het geplande etentje massaal af, met als reden dat Feyenoord thuis speelt. 

Liever naar Feyenoord

Voor de meeste mensen is familie ontzettend belangrijk. Wanneer je oma 93 jaar wordt, is dat een absoluut hoogtepunt. Niet heel veel mensen is die leeftijd gegund.

En dus zou je denken dat de familie Corrie massaal in het zonnetje zet. Het tegenovergestelde is het geval. In een bericht aan Trendnieuws laat de emotionele vrouw weten dat een groot gedeelte van de familie het etentje, dat speciaal voor haar gepland staat, heeft afgezegd.

Corrie wordt zondag 93 jaar, familie zegt massaal af om opmerkelijke reden

De familie, die grotendeels uit Rotterdam komt, is namelijk fervent Feyenoord-aanhanger. Wanneer de club thuis speelt, zitten meerdere familieleden in het stadion. En dat zal zondag niet anders zijn, wanneer de club speelt tegen Almere City.

Corrie baalt

Volgens Corrie hebben zeven mensen aangegeven niet te zullen komen. Ze willen haar verjaardag best vieren, maar niet tijdens de wedstrijd.

Corrie: ”Ik heb het zelf niet gepland, dat heeft mijn zoon (67) gedaan. Hij organiseert het ieder jaar, en ook dit jaar heeft Frank een restaurant besproken.”

”Niet te ver weg, want lopen gaat niet meer zo vlotjes”, aldus de hoogbejaarde vrouw. In totaal zullen er 12 familieleden aanschuiven, waarvan 9 vrouwen. De mannen gaan dus naar het stadion.

Corrie baalt er enorm van. Je zou denken dat ze best een keertje kunnen overslaan. Ik word niet elk weekend 93. Iedere keer dat ik mijn verjaardag vier, kom ik een stukje dichterbij God. Ik weet niet hoe lang ik nog heb. Dat ze Feyenoord nu boven mij verkiezen…Ik begrijp het niet.”

Zelf ook supporter

”Ik ben zelf ook supporter. Naar het stadion gaat niet meer. Mijn man was een groot fan van de club.” Corrie begint oude spelers op te noemen die ze nog kent. Coen Moulijn. Dat was een grote he. En Bennie Wijnstekers. Die vond ik stiekem heel erg knap.”

Of het etentje niet verplaatst kan worden naar zaterdag? Dat zou ik wel willen, maar dan kunnen andere familieleden niet. Ieder jaar maken we een mooie groepsfoto, maar dit jaar zullen er veel personen ontbreken. ”De dag zal voor mij anders aanvoelen. Het is toch wat minder feestelijk”, zo besluit Corrie.

Heb jij er begrip voor dat een groot gedeelte van de familie Feyenoord verliest boven de verjaardag van Corrie? Geef je mening in de reacties en deel dit bericht!

Nabeschouwing: Beeld ter illustratie.

Scroll naar boven