Contact / Adverteren

Trendnieuws is een van de grootste ‘virale’ websites in de Benelux en bereikt meer dan 2 miljoen bezoekers per week.

We presenteren nieuws in een modern jasje met verhalen die het publiek overal graag leest en deelt op sociale media. Onze inhoud bestaat uit positieve, opbeurende en inspirerende verhalen, die alle advertenties op onze pagina in dezelfde positieve context en omgeving plaatsen.

Wij publiceren interessante, zinvolle en boeiende content die zich op grote schaal verspreidt via onze netwerken en sociale media. Ons doel is om inspirerende content aan te bieden die lezers aanzet tot het delen met hun familie en vrienden – wat leidt tot virale content.

Als je wilt dat je product of dienst te zien is op een van de grootste websites in de Benelux hebben we verschillende opties. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een offerte voor een van onze onderstaande advertentie-oplossingen.

Hoe kun je je merk versterken op ‘virale’ websites?

Onze ervaring heeft geleerd dat succesvolle campagnes het merk met de klant verbinden door middel van emoties. Door middel van onderhoudende en informatieve inhoud is de Reader in staat om zich te identificeren met uw merk.

1. Ons ervaren Team werkt samen met je en creëert een op maat gemaakte inhoud die inspireert tot sociale interacties door de consument.
2. Welk verhaal zouden jij en je merk aan de Benelux willen vertellen?
3. Wij produceren artikelen op maat, lijsten, quiz en nog veel meer.
4. De content die we maken is onderhoudend en informatief tegelijk en spreekt tot de emoties van de lezers.
5. Al onze content is ontworpen voor interacties en shareabitlity op sociale media.
6. Volledige rapportage over bezoekers/lezers en alle aspecten van social media interacties gedurende de gehele campagne.

Steeds meer merken en bedrijven zien de kracht in het maken van video’s die speciaal zijn ontworpen voor sociale media. Met de kracht van het uitgebreide sociale netwerk van Trendnieuws zijn wij in de positie om jouw materiaal aan het lokale publiek, maar ook in de hele Benelux te laten zien.

Opties

– Wij kunnen het voortouw nemen bij alle videoproducties, maar kunnen ook helpen met onze kennis bij het ontwerpen van de video’s om ze te optimaliseren voor de social media-omgeving.

– Wij garanderen verkeer en kijkers.

– Alle content is op maat ontworpen voor social media met een hoge mate van interactie en deelbaarheid.

– Je krijgt een volledige rapportage over de kijkers en alle aspecten van de social media interacties gedurende de gehele campagne.

Trendnieuws is een van de grootste social media websites van de Benelux.

We hebben een gelijkmatige leeftijdsverdeling, variërend van 18 – 65 jaar oud, met 80% vrouwen en 20% mannen.

Contactgegevens

Heb je een vraag, verzoek of wil je gewoon wat meer weten? Neem dan even contact op via onderstaande contactgegevens:

Email: [email protected]
Telefoonnummer: +31646380716