Conducteur mept Somalisch dreigventje hard tegen de grond

Het is dinsdag, een van de meest vervelende dagen in de week. Het weekend is net voorbij en het volgende weekend is nog ver weg. Tijd voor een filmpje dan maar.

Conducteur

We zoomen in op station Hoorn, waar een pestventje van Somalische afkomst het aan de stok kreeg met een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen.

De man (21) zou de kaartjesknipper ernstig bedreigd hebben en zou ook meerdere tikken hebben uitgedeeld. De Somalische jongen werd daarna overmeesterd.

Conducteur mept Somalisch dreigventje hard tegen de grond

Maar in de nasleep wist hij zichzelf los te rukken en zocht hij opnieuw problemen. Die heeft hij ook gekregen. Wat hij niet wist, maar wel aan den lijve heeft ondervonden, is de meneer de conducteur goed is in knokken. We bespeuren zelfs enkele MMA-moves.

Video

De beelden zijn al wat ouder, maar gaan nu opnieuw viraal. Daarom hebben we besloten ze te plaatsen. Wat we zien is dat de conducteur enkele rake tikken uitdeelt.

Daar stopt het niet, want op gegeven moment til de NS-medewerker de jongen op en smijt hem keihard op de grond. Dat lijkt resultaat te hebben.

Ineens is zijn mond niet meer zo groot en ligt hij te kermen op de grond. Flinke portie karma dus. Hij is niet veel laten door de p0litie opgepakt.

Na een kort verhoor mocht hij echter alweer gaan. Ook heeft hij zorg gekregen van een arts. Hij bleek niet zoveel te mankeren en hoefde zich niet te laten behandelen.

Afijn, kijk dan:

Scroll naar boven