Cokkie is boos op de Jumbo – Klantenservice komt met hilarische reactie

Voor degenen die de klantenservice op Facebook niet kennen – het is een parodie account op Facebook die vragen van mensen beantwoord nog voordat het echte bedrijf dit heeft gedaan, en zoals je je kan voorstellen zorgt dit regelmatig voor hilarische posts.

Hype van het Jaar

En dat heeft de populaire Facebookpagina al veel likes en volgers op geleverd. Sterker nog, ze zijn zelfs in 2016 tijdens De Beste Social Awards uitgeroepen tot ‘Beste Hype van het jaar’. Misschien een beetje laat om dat nog te vieren. Dat betekent niet dat het de berichten minder grappig maakt.

Deze berichten zijn in het verleden regelmatig gedeeld op de website van The Best Social Media, die een oogje hebben voor de grappigste berichten die op de Facebookpagina terechtkomen.

Blijkbaar was Cokkie niet helemaal tevreden over de service van haar lokale Jumbo supermarkt. Na eindelijk 25 zegels te hebben gespaard kreeg ze te horen dat ze er niet meer zijn?! Misleidende reclame, aldus Cokkie.

Bron: The Best Social Media

Bruinige spikkels?

En wat dacht je van Moontjuh. Deze dame stuurde een bericht naar HomeMade Bakmixen. ‘Of het normaal is dat er bruinige spikkels in het beslag zitten.’ Dat opzetje vraagt natuurlijk om een passend antwoord. En laat de klantenservice nou net degene zijn met het juiste antwoord. Blijkbaar zijn de medewerkers van HomeMade Bakmixen niet helemaal netjes te werk gegaan.

Bron: The Best Social Media

Wat ons betreft mag Klantenservice nog een lange tijd blijven bestaan. Heb jij ook zo gelachen om dit artikel? Deel het dan vooral op Facebook, en laat ons weten in de comments hoe je ze vond. 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven