Clash tussen Britt Dekker en Georgina Verbaan na opmerking over gijzeling Amsterdam

britt dekker

Britt Dekker heeft uitgehaald naar actrice Georgina Verbaan. De 44-jarige Verbaan sprak haar medeleven uit voor de gijzelnemer die gister het land op zijn kop zette. Britt vindt dit niet kunnen: “Sorry, ik trek dit niet.”

Apple Store gijzeling

Een 27-jarige Amsterdammer heeft onze hoofdstad gisteravond behoorlijk op zijn kop gezet toen hij een Britse toerist urenlang gijzelde in de Apple Store. Na zes helse uren kwam het op zijn eind nadat de gijzelaar wist te ontsnappen en door de hoofdingang naar buiten rende.

De dader rende hem nog achterna, maar werd vrijwel direct aangereden door de politie. Georgina vond het heel naar voor hem: “Bizarre avond. Toch ook heel naar dat die man is aangereden.” Britt Dekker zat echter helemaal niet te wachten op deze reactie. Ze reageerde hier dan ook fel op:

“Een levenslang trauma aan een gijzeling, dát is naar. Medelijden met dit soort extreem heftige daders, sorry ik trek dit niet. Weet je wat naar is Georgina? Als je urenlang met doodsangst in een kast zit of onder schot word gehouden door een gijzelnemer en je denkt dat je het misschien niet overleefd. Dát is naar.”

Je kan de video van de desbetreffende aanrijding hieronder bekijken:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven